Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Premium i cena...

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak możecie zapewne zauważyć zmienił się wygląd battleloga oraz została dodana opcja premium i tutaj jest moje pytanie. Czy za bagatela 170 zł mam premium przez jaki czasz ??

premiumz.png

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

To jest chyba na zawsze.

Wszystkie 5 dodatków + inne pierdoły.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A jak bym kupil premium powiedzmy no np. za 2miesiace albo 4 xD to i tak bym dostal wszystko? dog tagi, bronie, paczki etc.? Czy juz jezeli np. kupie w pazdzierniku to dostane wszystko od pazdziernika a nie od czerwca?

Opublikowano

Wszystko co zawiera premium, te eventy itd. to nie możliwe do otrzymania później, ale przedmioty wszystkie.

Opublikowano

Aha ok, chyba sie skusze bo i tak wiem ze na 100% kupie wszystkie dodatki a tu dostaje bronie, jakies tam paczki, eventy i duzo innych bajerow za mniej. Takze tylko glupek(przez glupka mam na mysli tych co wiedza ze kupia wszystkie dodatki i tak i tak:)) by nie kupil -.-

Opublikowano

Jeden głupek z klasy mówił mi, że to jest na 6 miesięcy i dlatego napisałem tutaj ;P Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Oczywiście premium już kupione.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Skąd Ty masz aż tyle możliwości zapłaty ?

Mi wyświetla tylko PayPal albo Kartę kredytową ...

A interesuje mnie zakup przez PaySafeCard.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Możesz kupić karty PayPal po 50 zł tak samo jak PaySafeCard.

Według mnie jak na dodatek do BF'a to przesada z ceną.

Co do tematu to dodatek ten jest na zawsze.

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Boże premium jest bardziej oszczędne!

Zamiast kupować 5 dodatków po 50 zł każdy czyli 250zł to płacicie raz jednorazowo 170zł i macie wszystko na zawsze i w dodatku dostajecie jakiś noż, kamuflaże, nieśmiertelniki oraz w każdy dodatek możecie grać 2 tygodnie przed premierą dla zwykłych graczy. Chyba umiecie kalkulować sobie..?

Nie wiem może wolicie wydać 5 razy po 50zł zamiast jednorazowo 170zł - wasza sprawa..

Opublikowano

Dyskusje na temat premium do BF3 prowadzimy w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/639234-informacje-battlefield-3-piate-dlc-usluga-premium/

Mi się wydaję, że jak zmienisz narodowość na stronie ea, to powinno Ci pokazać więcej możliwości ;)

Temat Zamykam, bo autor dostał odpowiedź na swoje pytanie, a resztę napisałem wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...