Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zmiana waypointów gdy mało sd

BeNeQpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na otsie. Kiedy zaczynam bocić mam przy sobie 2,5k sd. Chciałem żeby skrypt gdy mamy mniej niż 100 sd wyłączał targeting, a następnie wczytywał inny plik waypointów do cavebota.

Jeśli nie jest to możliwe do zrobienia to się nie zdziwie.

Opublikowano

nie znajdziesz nigdzie tego skryptu na necie, ja kiedys sie naaszukalem caly dzien

wklej to jako hotkey

auto 100 useoncreature 3155 self | wait 300 | if [$itemcount.'sudden death rune' <= 100] settargeting off

Opublikowano

Thx za to. Połowa już jest.

Mówisz, że nie znajdę skryptu na wczytanie save bo nikt go nie udostępnia czy bo nie da się go zrobić?

Opublikowano

Thx za to. Połowa już jest.

Mówisz, że nie znajdę skryptu na wczytanie save bo nikt go nie udostępnia czy bo nie da się go zrobić?

napewno sie da zrobic ale na necie nie ma tego

Opublikowano

A nie masz pomysłu jak można by było to obejść? Sytuacja wygląda tak. Expie sobie na otsie, oczywiście zbieram eq i w tym momencie zostaje mi mniej niż 100 sd. Targeting off już mamy ale jak teraz zrobić żeby poszedł do ustalonego miejsca? Musiałby wrócić to tp, wrzucić eq do depo, kupić sd u npc i wrócić na exp. O ile wiadomo jak kupować i przerzucać eq do depo to jak do tego depo dojść? :P

@Edit

Może da się jakiś hotkey zrobić by bot szedł w miejsce określone x,y? Sprawdzałoby się !pos i by było...

@Edit2

Jest takie coś "moveto X Y"

Może da się to ubrać w odpowiednie if'y i coś się osiągnie?

Opublikowano

a to o to ci chodzi myslalem ze wczytac np inny wtp i isc na inny exp. to musisz calkiem inaczej zrobic chcesz to podaj mi gg i ci podam all ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...