Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stanie z osoba jeśli..

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się stanie z osobą, jeśli:

1. Nie złożył podania do żadnej szkoły średniej, a zda trzecią klasę gimazjum. Co się z nim dzieje, czy biorą go do OHP, czy może wrzucają gdzie jest miejsce?

2. Z osobą, która przykładowo złożyła 3 podania do LO a uczy się na 2-3 i wszystkie podania zostaną odrzucone. Zostaje na lodzie?

Pytam z ciekawości, bo w/w osoby chodzą do mojej klasy; D.

Opublikowano

1. Podania można odnosić z tego co się nie mylę do 11 sierpnia więc taka osoba niema się czego bać i nie biorą od zaraz do OHP .

OHP to szkoła dla wybitnych którzy zostali po 2 , 3 lata w dupę więc do OHP nie trafi taka osoba

2 Jeżeli złożyła ona podanie do 3 Lo to wrzucą na dostawkę aby mieć zapewniane komplety . A jak nie to ja jeszcze polecam do technikum zawodowego złożyć podanie albo do PWSZ innych opcji niema jeżeli już nigdzie się nie uda zostaje wtedy OHP jak niema miejsc to indywidualne do 18 roku życia masz obowiązek nauk i więc choćby skały srały szkołę tej osobie na 100 % znajdą

1396292564-U784394.png
Opublikowano

ja jak bym się nie dostał do żadnego liceum albo technikum to wolałbym pójść do szkoły prywatnej (trochę się zabuli) ale lepsze to niż zawodówka czy ten cały OHP czy co tam :P

/

ale żeby do najsłabszego technikum się dostać to wcale nie trzeba było tak zapierdalać =)

wystarczyło mieć 20pkt+..

zostaje też 2 nabór

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi :). PS. Jegomosc też raczej nie doniesie podania do 11 sierpnia :D. Proszę fifolskiego/matzara/gm'a o zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...