Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno MP3 - Szukam dobrej.

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Szukam jakiejś dobrej mp trójki, oczywiście do słuchania muzyki, na słuchawkach Sennheiser HD 201. Budżet poświęcony na to to około 50 złotych. Kartę pamięci jakąś tam chyba mam, i tak nie potrzebny mi ogrom, wystarczy 1gb, ewentualnie żeby czytał do 4 giga czy tam dwóch czy co :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Za 50 zł nie dostaniesz dobrej MP3, poza tym Senki ciężko dobrze nagłośnić z takiego sprzętu (testowane na Sonym) ;)

f.png

Opublikowano

Za 50 zł to może baterię kupisz do mp3 :) . Nie no ale żartuje dobrej mp3 nie dostaniesz nie masz na to jakiejś szansy . Ja polecam ci się udać do lombardu .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Jakoś nie jestem przekonany do tych wszystkich odtwarzaczy mp4. Trzeba dbać jak o jajka, rysuje się, psuje, bateria szybko pada ...

Stary dozbieraj sobie do tej stówki, albo przejdź się do ... tesco. Podkreślam tylko po raz kolejny - sprawdź "sprzęt" z Senkami.

f.png

Opublikowano

Dzięki, wezmę pentagram vaquish. Wiem, że to jest dobra firma, a ja jakimś tam audiofilem nie jestem, tylko tyle żeby dźwięk nie był okropnie kiczowaty. Do zamknięcia.

@down właśnie mam se, on ma takie dziwne wejscie a adapterow nie ma.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...