Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lets play?

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mysle sobie nad zrobieniem serii NosTale ;-).Oczywiscie z moim komentarzem ( nie, nie mam 13 lat).Pytanie do was, kogo widzieli byscie jako bohatera? (Lucznik/Mag/Wojownik) Mozecie podawac propozycje nickow! Na youtube dopiero bedzie to moje wejscie wiec prosil bym was o pomoc w tym odnalezieniu sie tam...W piatek bede mial caly sprzet i NosTale na kompie wiec zaczne. Teraz Wy wezcie udzial!

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

polecam łucznik/mag zależy któreym ci sie lepiej gra :) jbc. mogę robić z tb let's playe jestem doświadczony i robiłem już... tylko że głos spieprzony... ale spx mikro mam ^^ a nick to hymmm... xD łucznik BadArcherBoy a dla maga //AVillMagic

itr0fv.png

Opublikowano

Weź Łucznika jeżeli lubisz mocną rozpierduche i mordor na wszystkie strony! Muahahah

a jeżeli chcesz jakąś postać na bliski mordor to wojownik ale nie polecam bo ma słabsze ataki i szybciej padnie bo jak wiadomo atakuje z bliska.

a Luk to możesz wspomagać drużynę, lub samego siebie i siać Mordor na wszytkie strony... Muahahahahahahahhah

Jeżeli chcesz to mogę wziąć udział w twoich Let's Play :D mam 14 lat i mam nadzieje że zdążę sobie naprawić/ kupić mikro

Opublikowano

hm jakby byly 3 ogar osoby z ktorymi da sie dogadac to mozna w 3 nagrywac wtedy bedzie lucznik , mag i woj.

Bo pewnie wiekszosc woli lucznika... a moim zdaniem duzo osob nie potrafi grac np. magiem lub wojem , kiedys sam magiem nie umialem grac ale w koncu sie nauczylem:P wojem jest latwo na poczatku ale potem coraz ciezej chyba ze masz jakies bardzo dobre eq i sp. a no i zeby zrobic lets play nostale trzeba miec checi bo skad wiesz ze ci sie nagle nie odechce grac:P a moim zdaniem lets play nostale to troche roboty jest. ale dobrze myslisz.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Mag :P

Zeby pokazac ze tak sie ciezko nie gra nim bo co chwile widze albo luka albo wojownika malo magow

Opublikowano

Zastanawiam się nad Mag/Łucznik, teraz na jakim servie polecacie grać ? Nie mam PRO BESTII więc jak będzie masa osób to raczej nic nie nagram.

kunshi.jpg

Opublikowano

Instalka ściąga mi się 3h chociaż mam neta 8mb to ściąga z prędkością max 100KB/s...Zostawie na noc może się ściągnie.

kunshi.jpg

Opublikowano

też bym chciał się zapisać :) Wrazie czego rezerwuje sobie miejsce

1. Zamawiam rezerwacie jako pierwszy :D

--------------------------------------------------------------------------

podpis:............ Wencek99.................

Opublikowano

ITroLLu ej możemy sami zrobić ty byśnagrywał i był by luzik ale daj mi łuczka ...

Jeszcze wencek i mamy skład bo on coś się nie odzywa ....

I bedziey pykać na avalomie ok ?

Opublikowano

Myślę, że od "Zagrajmy w ..." oraz gry z innymi osobami jest temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/434937-zapisy-na-wspolna-gre/

Poza tym zaczynacie już schodzić z tematu.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Temat mozna zamknac.Leta play wyjdzie juz nie dlugo, jak cos od razu napisze.

kunshi.jpg

Opublikowano

ITroLLu ej możemy sami zrobić ty byśnagrywał i był by luzik ale daj mi łuczka ...

Jeszcze wencek i mamy skład bo on coś się nie odzywa ....

I bedziey pykać na avalomie ok ?

spk ja moge :)

tylko ze postac juz mam na tym 1 serwerze ;/

Opublikowano

Na prośbe autora Cls.

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...