Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto?

FifiRifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak poniewaz nadal beda bardzo silnymi bohaterami

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

polecam oglądać streamy topowych graczy tj. : SK ocelote, Wckd, bigfatlp(chyba przekręciłem nick), SK Candy Panda.

oni tam pokazują najlepiej, że każda postac jest dobra. :)

do pytania. :

Graves - op jak większość ad carry

Ahri - jeden z częstszych picków, ponieważ łątwo można ograć taką cassiopeie czy kassadina i wgl ciężką ją scounterować do tego jaki dmg. :)

Opublikowano

Graves to nadal Graves. Umiejętności działają tak samo, ale są słabsze. Jeśli chciałeś kupić Gravesa to kupuj śmiało. Jak dla mnie to nawet nerf Shena na jego ulti nie jest powodem by go nie kupić.

A Ahri po nerfie jest słabsza tylko w early game'ie, więc to nie jest zbyt duży problem

Opublikowano

Gravesem zacząłęm grac jak był w rotacji od tamtej pory jestem normlanie w tej postaci zakochany ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zawsze te postacie beda dobre,mam do nich sentyment i wiem ze choc beda znerfione to i tak bede nimi grac,tak jak dariusem czy irelia;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Na czym polega nerf ulta Shena? Zmniejszenie range czy wartości shielda?

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na czym polega nerf ulta Shena? Zmniejszenie range czy wartości shielda?

range, nie bedzie juz na cala mapke

co do tematu ahri nadal bedzie dobra bo moze i mniejsza jej moc skilli ale przelicznik zwiekszaja wiec prawie na to samo wychodzi a nawet lepiej w late

Opublikowano

@up

skad niby wiesz ze znerfia ulta shena ? na stronie pisze tylko to

Shen

• Czas odnowienia Uderzenia Ki wydluzono z 8 do 9 sekund.

wiec ulty bedzie dalej takie same ?

a co do tematu ... gravesa kupuj smialo ... ahri nigdy nie gralem wiec sie nie wypowiadam :P ( only top or bot )

Uczeń
Opublikowano

Nerfią postacie żeby nie odbiegały od innych swoją mocą więc nawet po nerfie opłaca sie kupić tego gravesa.

Opublikowano

A co z Dariusem? Da się nim nadal mieć fun z gry? ;)

Tak tylko teraz żeby ponownie mieć ulta trzeba zabić przeciwnika samym ultem nie pasyvem.

No i tylko dmg pasyvu zmniejszyli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...