Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak jest z serwerem dedykowanym-aktualizacje

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Za parę dni chcę założyć serwer dedykowany , ale nie wiem czy jest sens bo nie długo będzie nowy update. Czy update serwera zrobi mi się automatycznie? Po za tym jak aktualizowac serwery. Serwer założe na mineserve

1361453243-U739101.png

Weteran
Opublikowano

Jak np: Masz serwer na Mineserv.eu no to w panelu serwera po prostu wgrywasz nowego craftbukkita/bukkita czyli na nową wersję.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Właśnie tak jak użytkownik powyżej napisał, najlepiej znajdź taki hosting gdzie w panelu jest opcja wgrania automatycznie nowej wersji crafbukkita/bukkita.

. . .

Pomogłem ?

Lubię to !

Opublikowano

1.3 bedzie za 3 moze wiecej tygodni, to sie oplaca robic teraz serwer i sie oplaca na mineserv.

Nie, bo jeżeli ci się poszczęści i Mineserv.eu zaraz po akutalizacji doda możliwośc wyboru nowego silnika .jar, to możesz szybko wykupić serwer, zareklamować.

Wszystkie serwery będą 1.2.5, a twój 1.3, a to oznacza, że będziesz miał już na start 20/20 (jeśli wykupisz serwer za 30 zł)

Ja tak miałem, więc wiem co mówię.

Miałem 2 serwery, oba na Mineserv.eu

Na innym hostingu nie miałem, ale na mineserv.eu jest całkiem bardzo dobry panel. Opanuje go nawet mało doświadczony administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...