Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś Hack'a który pozwoliłby mi na strzelenie ze snajperki z Większą siłą niż normalnie. Przyjmijmy że normalnie snajperka strzela i odbiera po strzale 25% życia. A ja chcę strzelić, i zarąbać 40%. Wiecie o co mi chodzi, nie chcę One Hit Killów bo są łatwo wykrywalne, a na kolesi z 10% HP nie chce mi sie kampić. Zna ktoś takie hacki? Dacie linki?

z góry dzięki za pomoc :D

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego.. Cheatami można dodać sobie broń, kasę itp.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Szukam jakiegoś Hack'a który pozwoliłby mi na strzelenie ze snajperki z Większą siłą niż normalnie. Przyjmijmy że normalnie snajperka strzela i odbiera po strzale 25% życia. A ja chcę strzelić, i zarąbać 40%. Wiecie o co mi chodzi, nie chcę One Hit Killów bo są łatwo wykrywalne, a na kolesi z 10% HP nie chce mi sie kampić. Zna ktoś takie hacki? Dacie linki?

z góry dzięki za pomoc :D

Są co najwyżej dostępne modyfikacje, ale nie działają one w SA:MP. Można też się tym pobawić w gamemode serwera, ale jako gracz samemu nic nie zdziałasz.

Nie ma czegoś takiego.. Cheatami można dodać sobie broń, kasę itp.

Nie tylko, mój drogi.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

@up s0bek prawie wszystko dodaje ;P

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...