Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiesz dla czego jesteśmy wyjątkowi ? Bo jesteśmy dla Ciebie !

minelego.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera.

Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do for.

Proszę podać IP w formie numerycznej, nie adresu.

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach, od tego są odpowiednie działy na forum.

Sorki ;D

Opublikowano

Nie Chcem Nic Mówic Ale Ten Serwer To Gówno

Niepolecam.

Ale Zapraszam Na Moją Zawartość

Likeee+

//spam.

mca.png<-- Online

Zbieram +

Opublikowano

Nie Chcem Nic Mówic Ale Ten Serwer To Gówno

Niepolecam.

Ale Zapraszam Na Moją Zawartość

Likeee+

Jak widać na załączonym obrazku to gówno masz w głowie ;D Dzięki za refa ;D

Sorki ;D

Opublikowano

Aby uprzyjemnić wam rozgrywke na naszym serwerze dziś zostal wgrany plugin MCMMO !!!

Sorki ;D

Opublikowano

Nie mogę wbić na serwa .

Gdy probuje wejsc , wywala .

wyłącz i włącz minecraft server jest on więc wszystko ok z naszej strony.

Sorki ;D

Opublikowano

już tak robiłem

to nie wiem ;/ Reszta graczy nie ma takiego problemu .

jaka masz wersje Minecrafta ?

Sorki ;D

Opublikowano

Taaa, dokładnie

SERWER JEST TOTALNIE DO DUPY!

Powody:

-Dzieci które nie wiedzą co to sjp.

-Administratorzy mnie zabili komendą.

-Grają tam jedynie znajomi tego bahorskiego H@.

- Jest tam takie dziecko pod nickiem ,,Kudłaty" które myśli że jest fajne i ma vipa za darmo bo zaszantażował H@ tym, że jak mu nie da vipa to nie będzie tu grał.

Straciłem na tym dupnym serwerze kilkanaście godzin (grałem przez 3 dni) i sie przekonałem, że ten serwer to najwieksze gówno jakie może być!

NIE POLECAM!

NAWET NIE WCHODZCIE BO NIE WARTO TRACIĆ TAM CENNEGO CZASU!

Opublikowano
Taaa, dokładnie SERWER JEST TOTALNIE DO DUPY! Powody: -Dzieci które nie wiedzą co to sjp. -Administratorzy mnie zabili komendą. -Grają tam jedynie znajomi tego bahorskiego H@. - Jest tam takie dziecko pod nickiem ,,Kudłaty" które myśli że jest fajne i ma vipa za darmo bo zaszantażował H@ tym, że jak mu nie da vipa to nie będzie tu grał. Straciłem na tym dupnym serwerze kilkanaście godzin (grałem przez 3 dni) i sie przekonałem, że ten serwer to najwieksze gówno jakie może być! NIE POLECAM! NAWET NIE WCHODZCIE BO NIE WARTO TRACIĆ TAM CENNEGO CZASU!

Po tym co wypisujesz widzę że niestety ale jesteś troszeczkę ograniczony (ADHD) ?? Człowieku a może raczej rozwydrzony bahorze ? Nie umiesz grać na surv to polecam ci fb świat Peace ;D jesteś kolejnym zawiedzionym który niestety ale nie potrafi grać. Co Vipow to powiem ci to tak mam to w głębokim poszanowaniu czy będziesz np grał ty czy kudłaty i nikt vipa za free nie ma. Przemyśl to co napisałeś powyżej i pomyśl to z serwerem coś nie tak czy z tobą ??i że jak ?? hahahahahahaha administratorzy cie zabili komenda ?? nie no człowieku rozbrajasz mnie ;D ja na tym serwie jako jedyny mam do takiego czegoś uprawnienia ;D Wiec jest to nie realne.

Sorki ;D

Opublikowano

Jutro około godziny 21:00 zostanie oddana w wasze ręce mapa fb, ip to minelego.pl:25566

Już teraz można wejść i sprawdzić postępy prac nad mapą.

Zapraszam serdecznie !

Sorki ;D

Opublikowano

Po tym co wypisujesz widzę że niestety ale jesteś troszeczkę ograniczony (ADHD) ?? Człowieku a może raczej rozwydrzony bahorze ? Nie umiesz grać na surv to polecam ci fb świat Peace ;D jesteś kolejnym zawiedzionym który niestety ale nie potrafi grać. Co Vipow to powiem ci to tak mam to w głębokim poszanowaniu czy będziesz np grał ty czy kudłaty i nikt vipa za free nie ma. Przemyśl to co napisałeś powyżej i pomyśl to z serwerem coś nie tak czy z tobą ??i że jak ?? hahahahahahaha administratorzy cie zabili komenda ?? nie no człowieku rozbrajasz mnie ;D ja na tym serwie jako jedyny mam do takiego czegoś uprawnienia ;D Wiec jest to nie realne.

Haha,wiesz co to ADHD?

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

Przepraszam , ale kiedy będzie serwer 4-Fun?

hmmm?? Nie widziałem cie na naszym serwerze a pytasz o 4-fun ?? Kpina czy sarkazm ??

Sorki ;D

Opublikowano

Haha,wiesz co to ADHD?

Zespół nadpobudliwości psychoruchowej z deficytem uwagi, określany w literaturze także jako zaburzenia hiperkinetyczne. Termin ADHD obejmuje zarówno ADHD z zaburzeniami hiperaktywnymi, jak i bez nich u dorosłych i dzieci[1]. Można się spotkać także z terminem ADD (Attention-deficit disorder), który pojawił się jako nazwa zaburzenia jako pierwszy, a także AADD (Adult attention-deficit disorder), czy AADHD określające zaburzenie u osób dorosłych.

Jest to grupa zaburzeń charakteryzujących się wczesnym początkiem (zazwyczaj w pierwszych pięciu latach życia), brakiem wytrwałości w realizacji zadań wymagających zaangażowania poznawczego, tendencją do przechodzenia od jednej aktywności do drugiej bez ukończenia żadnej z nich oraz zdezorganizowaną, słabo kontrolowaną nadmierną aktywnością[2].

Uważa się, że ADHD występuje u 4-8% dzieci w wieku wczesnoszkolnym (6–9 lat), głównie chłopców, niezależnie od rasy i kultury. Następnie częstość występowania zmniejsza się o 50% na każde 5 lat, jednakże u 60% dorosłych utrzymują się niektóre lub wszystkie cechy zespołu (zwłaszcza dotyczące deficytów uwagi).

Wycinek z wiki ;d

Sorki ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...