Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF BC 2

GoreTex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge się połączyć z serwerami mam radiowy internet

pisze Nie można połączyć się z serwerami EA

lub Nie można odnaleźć serwerów

Opublikowano

Zaktualizowałeś grę ? Zaktualizowałeś PunkBustera?

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

musisz aktualizować gre jeżeli tego nie zrobiłeś aktualizować PunkBuster-a oraz poklikac w filtrze jeżeli to nie pomoże dodaj gre do wyjątków w zaporze ponieważ to może ją blokować

Powodzoenia ;)

2ymxc3a.jpg
Opublikowano

Salt, śmieszny jesteś, po co piszesz to samo co ja i PavlluS

Napisałeś to samo i dodałeś coś o zaporze zamiast napisać tylko o niej, wcześniejszy fragment wypowiedzi niczym się nie różni od naszych :angry:

Czytaj komentarze innych, kwestionuj je i dopiero udzielaj rad !!! :mellow:

Opublikowano

@UP A co zazdrościsz, że napisał to samo ? co ty ? zabronisz mu każdy ma prawo do wypowiadania się na tym forum tylko na temat, a użytkownik Salt piszę na temat....

//nie odpowiadaj na takie posty. daruj sobie i nie twórz offtopicu.

Opublikowano

Wcale nie zazdroszczę nawet nie wiem czego. ?Każdy ma prawo do wypowiadania się na forum? ale nie polega to na przepisaniu czyjegoś postu, a skoro już to robi, niech chociaż daje cudzysłów. Użytkownik Salt odpowiedział na temat który już miał odpowiedź, a nie dość że to zrobił to za miast wymyśleć coś innego (od siebie),to żerżnał od innych. Jeszcze tylko zwrot do Ciebie, nie broń go, bo może sam się by odezwał gdyby to nie była prawda, chyba że za niedługo skopiuje i wklei Twojego posta, bo nic innego chyba nie potrafi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...