Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie buty dla GP

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mercurki albo Tabi najlepsze.

Ale jeśli już się uprzesz to możesz te berki polecieć, chociaż naprawdę nie warto.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie wiem ,czemu moji poprzednicy tak mowia ,ale ja bardziej jonki ci polecam jak pod kryta sie robisz ,to jak bedzie late game to GP bedzie jechal 1/2 z q wiec ja ci polecam jonki berki to moze ze na full ad jedziesz a nie pod kryta

kxAyLut.png

Opublikowano

Nie rób się pod kryta bo to koszmar. Only OFF-TANK albo wyjdz z gry.

Jak już robisz się pod tego critplanka to walnij Berserkerki albo butki 3 do biegania xD

PS. Pojebany jestes xD grasz GP w tym momencie i pytasz się o build xD

Opublikowano

tak jak ktos tam napisał, gp pod crita jest dobry tylko na początku ew w late walnie raz q i ginie.

polecam budować go pod offtanka tj. np - mercury / tabi, phantom dancer, frozen malet/warmog, atma.

Ten phantom dancer nie jest obowiązkowy ale lepsze to niż tam jakiś wit's end, który na gp jest lipny.

Opublikowano

Buty merkurego albo tabi ninja

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

dla GP najwieksze gowno to berki niedaja mu nic tylko chodzenie szybsze bo przeciez GP to nie mele fighter lecz glownie spamuje Q ;p

polecam ninja tabi lub merkurki na jungle te o najwiekszym speedzie do efektywniejszego ganku dziekuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...