Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Miałem wh i zrobili ss. Co dalej?

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli grałem na wh i zrobili mi ss. To mogę ich jakoś oszukać? Edytować te ss'y czy coś? Wstawić je na forum tutaj żeby mi ktoś pomógł, albo używać jakiegoś programu aby ukrywać to wh na ss?

Za odpowiedzi daje lajki.

Odkrywca
Opublikowano

Ja to zawsze photoshop i magiczną gumką zmazywałem co nie potrzebne :D

Opublikowano

No jak ci już zrobili ss'y to raczej nic nie poradzisz

Weź wyjdź. Bezsensowna wypowiedź.

Ssy znajdziesz w folderze cstrike polish.. Po prostu powinny tam być.

Jeśli jest to wh że np pokazuje Ci jakieś kropki gdzie są gracze lub nie za dużo tego pokazuje to polecam Ci program picasa. Za pomocą retuszu przeciągasz ściane w miejsce gdzie było wh.

Niestety jesli jest to jakieś wh że widzisz beczki itd za sciana to musiałby być jakiś niekompetentny admin zeby Cie odbanować za takie ssy.

Coś widzialem cheaty z anty ss ale nie znalazlem.

Opublikowano

A podał by ktoś wh które mało pokazuje? Najlepiej taki do wklejenia do folderu cs. Bo inne mi nie działają nie wiem czemu.

Opublikowano

Jeszcze nie dostałem. Ten temat zrobiłem na zaś, bo mam dość dobre konto na bf2 w top15 jako 5 miejsce. Ale ostatnio coraz więcej osób tam czituje i mnie to już denerwuje więc chciałem zacząć na wh. Lecz właśnie mam problem z tym jak zrobią mi te ss, to co dalej.

Opublikowano

Najlepiej się powiesić lub skoczyć z mostu ...

A tak na poważnie to nie wiem co wam daje gra na wh. Jest to tylko oszukiwanie siebie że potrafi się grać ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@Paweł

Jeszcze nie dostałem. Ten temat zrobiłem na zaś, bo mam dość dobre konto na bf2 w top15 jako 5 miejsce. Ale ostatnio coraz więcej osób tam czituje i mnie to już denerwuje więc chciałem zacząć na wh. Lecz właśnie mam problem z tym jak zrobią mi te ss, to co dalej.

Nagrywaj cziterów albo staraj się o admina i problem z głowy bd.

Opublikowano

Prędzej czy później Cię złapią, ss to jedno, ale z demka nic nie umknie i tyle. Będziesz miał po grane.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Prędzej czy później Cię złapią, ss to jedno, ale z demka nic nie umknie i tyle. Będziesz miał po grane.

z demka da się wybronić

@topic

ja w gimpie przerabiałem ss innym i jakoś bana nie mieli ;>

Opublikowano

I hyc! Kto zrobi ten ma nagrodę! Czas do jutra.

Screeny należy powrócić do bmp w najwyższej jakości albo takiej aby uznali, dałem w jpg i po 100kb bo mam słabego neta.

Opublikowano

Oj, nie da rady.

Jest dużo szczegółów

Jak by było tylko z samymi postaciami to jeszcze tak.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Sorry ale byłoby ciężko.

Bo z tego co widzę to broń też jest podświetlana ? Nie wiem po co to wlaczyles :D Ale i tak wh lepsze niż moje :P Jakbyś mógł to wyślij mi je na pw :D

No i ten 4 ss nie do przerobienia. Jeśli zależy Ci na serwie to możesz pokombinować i liczyc ze admin nie sprawdzi dobrze tych ssow tylko looknie z daleka xD

Opublikowano

@offtop dasz link do czita na pw ? proszę :D :D

@topic ssy można przerobić, ale byłoby to ciężkie, chyba że na odwal się, ale h@ jak ogarnięty jest to wszystko umie zobaczyć ;)

OQZWz.png
Opublikowano

Zagraj na esp :)

Potem w paincie zamalujesz ;d

Strasznie dużo jest do zamazywania : P

Najlepszy do zamazywania ss'ów jest W4Rhook7

tam masz tylko taki czerwony mały kwadracik i łatwo jest go zamazać : P

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...