Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wyszło Premium Na Konsole

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, odpalając dziś BF'a zauważyłem, że jest aktualizacja do pobrania, tak więc ją pobrałem. Gdy nacisnąłem "START" w menu gry pokazał się zaraz pod współpracą pomarańczowy napis "PREMIUM". Oczywiście od razu wbiłem tam i co zauważyłem?

Właśnie sam tego nie wiem, są tam różne dodatki (Walka w zwarciu, Siły pancerne oraz Decydujące Starcie" + Jest "B2T", które wyszło już w listopadzie 2011 roku.

Z tego, co jest tam napisane rozumiem, iż pierwszy dodatek "Walka w zwarciu" wychodzi za 2 tygodnie, "Siły pancerne" we wrześniu 2012 roku, natomiast "Decydujące starcie" w marcu 2013 roku. Cena tego wszystkiego wynosi 179zł. Czyli dobrze rozumiem, że jest to tylko po to to "premium", żebym mógł z wyprzedzeniem zamówić sobie dany dodatek, i czekać aż on wyjdzie tak? No bo raczej nie zagram aktualnie w dodatek, których wychodzi we wrześniu czy marcu przyszłego roku, prawda? Osobiście mam nadzieję, że w dzień premiery ukaże się sam dany dodatek, bo nie mam zamiaru kupować B2T po raz drugi.

Następnie to oferuje mi te kilka dodatków (całość) za 179 zł, a po kij mam kupować B2T drugi raz? Można to będzie jakoś osobno zamówić, btw orientuje się ktoś?

Owe dodatki zadowolą nas nowymi mapami, trybami gry oraz ponad kilkadziesiąt nowych zadań z odblokowaniami broni, kilkanaście nowych pojazdów pancernych + nowe nieśmiertelniki, kamuflaże i jakieś katany czy coś :x.

Edit: Zauważyłem też, że jak kupie to premium to będę mógł zagrać 2 tygodnie ogólnie pobrać dodatek przed premierą. Co Wy o tym sądzicie?

Jestem graczem konsolowym!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jest już temat na temat Premium :) Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/639234-informacje-battlefield-3-piate-dlc-usluga-premium/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...