Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bocenie

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej mapie najlepiej bocić? Chodzi o same zbieranie boxów a nie bicie alienów. Bez oftopu i z uzasadnieniem

Na jakiej mapie najlepiej bocić? Chodzi o same zbieranie boxów a nie bicie alienów. Bez oftopu i z uzasadnieniem

Moim zdaniem bocic na 2 gali no nie wiem raczej : 1-8 i 1-6, 1-5 bo na krychach duzo osob. Zreszta to tez zalezy od serwera na jedym np na 1-8 bedziesz mial 3k uri w 1h a na innym serwerze 5k. Licze na + :)
Opublikowano

Ja bym ci radził x-2 , x-4 . Mało osób tam lata . A po 23 aż do 7 Rano masz praktycznie wszystkie skrzynki dla siebie . Na tych mapach szanse na to że padniesz jest bardzo małe tym bardziej jak do tego dodasz "Nie widke" .

Ja aktualnie boce na tych mapkach od 4 dni non stop i zarabiam po 10-15 k uridium , po niekiedy po nawet 20k max Urki ; ) Dziennie !!!

Opublikowano

Ja bym ci radził x-2 , x-4 . Mało osób tam lata . A po 23 aż do 7 Rano masz praktycznie wszystkie skrzynki dla siebie . Na tych mapach szanse na to że padniesz jest bardzo małe tym bardziej jak do tego dodasz "Nie widke" .

Ja aktualnie boce na tych mapkach od 4 dni non stop i zarabiam po 10-15 k uridium , po niekiedy po nawet 20k max Urki ; ) Dziennie !!!

Ja na bazie 1 gali za 1 dzien koło 35 tys uri dzienie 200 energi i troche kredek

Opublikowano

Żeby nie robić offtopu i nie zakładać nowego tematu piszę tu: (PL2)mam leonka FS + złotko na napędach, 12lvl - na jakiej mapie boxybotem bocić? x-2 x-3 x-4 bocę zazwyczaj ale strasznie powoli urka leci... ogólnie za dużo boxów to on w krótkim czasie nie zbiera... a kiedyś miałem 2k+ urki na x-2 w 1h bez FS...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...