Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrody w Trybunale

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno zaczołem brać udział w Trybunale i chciałbym się do wiedzieć jakie są nagrody PZ za przeglądanie spraw.

Chciałbym sie dowiedzieć

1.Ile PZ się dostaje

2.Za co się je dostaje

3.Kiedy się je dostaje

4.Czy dostaje się coś jeszcze

Uczeń
Opublikowano

Ostatnio za 3 udane sprawy dostałem 15 pz, ogólnie nie opłaca się tam wchodzić.

Opublikowano

Up oplaca sie np wypelnic 1sprawe podczas ladowania meczu

@Top dostaje sie od 5 do 10 pz

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jeśli myślisz tylko o zarobku - nie opłaca się tam wchodzić. Lepiej będzie jeśli zagrasz na botach lub przegrasz normala po 20 minutach.

Jeśli chcesz zrobić cokolwiek dobrego dla społeczności - wchódź i głosuj. Trybunał powstał by jako tako umniejszyć szerzące się w lidze złamania kodeksu przywoływacza i nagrody przyznawane za udział w sprawach są raczej niewielkie i rzekłbym symboliczne. Może właśnie dlatego wpływa to na niewielką popularność trybunału, ale zapewnia też iż nie robisz tego dla zarobku lecz z czystej i nieprzymuszonej woli.

Na dobre ocenienie sprawy potrzeba od 5 do 10 min. a wciąż będzie się miało wątpliwości. Trzeba patrzeć na chat a nie na ilość zgłoszeń.

Jeśli nie masz cierpliwości do tego to lepiej sobie odpuść.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Giniesz w trakcie meczu -> trybunał -> zdobyłeś 5 pz. 5 PZ to prawie nic, ale warto głosować z innego powodu: szansa na poprawienie się społeczności. Wkurzają mnie polaczki i ruski wywzywające się od noobów i debili po gankują w pięciu lub mają szczęście

Opublikowano

Spokojnie, ja nie dostałem nagrody za miesiąc robienia, a czekam już od dwóch. Napisałem do supportu, oni odpisali, że muszę poczekać na zakończenie spraw i rozdają nagrody w każdy czwartek. Bullshit.

Opublikowano

Dziennie możesz zrobić 15 spraw, z czego zazwyczaj 5 IP za jedną.

Jeżeli wszystkie sprawy dobrze przejrzysz to w dniu masz 75 IP.

Przez tydzień już uzbierasz 525 IP.

Oczywiście nie za zawsze uda Ci się zrobić wszystkie sprawy dobrze ;]

Nic nie grając, możesz zarobić nawet ładnie ^^ Nie musisz tego na kompie robić, jak masz tel. z androidem to jest specjalna aplikacja do trybunalu.

Lol tribunal bodajże się nazywa;]

Opublikowano

propos telefonu to ja to robiłem w szkole nawet na operze mobile ;)

coś się stało bo trybunał jest po ang ale za to czeka się tylko 30 sek czy tam 27 a nie 60 sek :D. Ja tam oceniam według ilosci zgloszen...

Opublikowano

Polecam robić, mniej trolli będzie. Dla zarobku się nie opłaca, mało IP.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie tylko IP jest =) Jeżeli jesteś często w Trybunale i rozpatrujesz sprawy Riot to docenia i masz jakieś dodatkowe nagrody np. RP, bonus IP, bonus XP

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

Tylko ze juz Riot nie daje IP za sprawy.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...