Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pluginy pod server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak o ile sie nie myle mam pliki serwerowe te podstawowe " nie bukki itp" i moje pytanie czy da sie tu wgrac pluginy ? bo pelno poradnikow jest pod bukkita czy hey0 a pod to jakos nie zaowazam. Zalezy mi na wgraniu kilku typu world guard etc glownie dlatego ze juz mam wgrane mody industrial buildcraft.Wiec o ile sie da to prosze o nakierowanie ew tut.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Na plikach z minecraft.net chyba nie działają pluginy tylko Bukkit.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Jeśli pobierasz ze strony minecraft.net to jest podstawowy server bez żadnych pluginów.Pobierając bukkita ze strony bukkit.org jest folder z nazwą 'plugins' i tam wgrywasz wszystkie pluginy.

mca.png

Pijawka || Pijawka II || Pijawka III ||

Opublikowano

Czyli moje obawy sie potwierdzily i musze isc sciazka bukkita no nic dzieki za rozwiaine watpliwosci pozdrawiam.

Opublikowano

Wpisz sobie w google kwinto pack serwer bukkit- pliki mojego kolegi, jest tam ind i bulidcraft na serwerze bukkit.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Wpisz sobie w google kwinto pack serwer bukkit- pliki mojego kolegi, jest tam ind i bulidcraft na serwerze bukkit.

Czesc korzystalem juz z tego wczesniej ale mi chodzi o takie pluginy jak world gaurd ale one sa pd server ten ogolny.

Google nie gryzie ... no jednak na minecraft.net pluginy nie działają ...

raport za spam

@ juz sobie poradzilem dziekuje za pomoc.. o ile niektorzy przyszli napisac cos sensownego a nie spamic. jak ktos ma jakies pytania to pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...