Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Fps

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na takim sprzęcie na najmniejszych detalach, rozdzielczości i z game boosterem chodziło by mi płynnie? Mam taki sprzęt http://imageshack.us/photo/my-images/841/beztytuufik.png/. Ogólnie kolega ciągle mi mówi że mam do dupy sprzęt (tak wiem mam taki) i mówi że miałbym 0fps. Chcę to pobrać i pokazać mu że aż takiego dziadostwa nie mam. Tak wiem komputer dziadowski ale wiele gier działa.

Opublikowano

Komputer wcale nie taki zly.Mam gorszy a w wocie mam 15fpsow.intel pentium 4 2.9ghz oc radeon 9550 oc 1.25gb ramow.Nie zapomnij o programie WoT Tweaker.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@up

Nie ramów tylko pamięci RAM.

Nie jest takie okropne, tylko karta graficzna do dupska. Pobierz WOT Tweaker i game booster, to ruszy na niskich detalach.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Advance system care przyspiesza cały komputer, i daje (moim zdaniem) więcej niż GameBooster, a w połączeniu z nim naprawdę bardzo zwiększa FPS

Opublikowano

Program który wyłącza dym itp plus do tego chyba optymalizuje grę.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Odpali, odpali nie w takie gry się grało. Dajcie linka do tego WOT Tweaker. Tak wiem google nie gryzie ale na pewno znajdę jakąś zrąbaną wersję. Coś mam ale pewnie zle. No tak nie działa.

Pobrałem z mpcforum wot tweakera który jest do niczego.

Zamknąć temat wota usunąłem.

Opublikowano

Jak laptop to nawet nie masz co marzyć.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

No własnie tez probowalem na mojim i tak jak pisalem 4fps gora nawet w rozdzielczosci 800x640 nic poprostu trzeba wymienic laptopa albo kupic komputer.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...