Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy odzyskam retaile?

Junior77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miałem kilki miesięczną przerwe w WarRocku ,dzisiaj zauważyłem że zmieniła sie strona i firma NEXON Europe.Czytałem pare tematów i chciałem sie zapytać czy odzyskam swoje retaile które miałem na koncie?

Nie zatwierdzałem Opt-In(czy jakos tak) bo nie grałem.I dopiero dzisiaj zatwierdziłem migracje konta.

Czy jest możliwość ze odzyskam retaile i jak uruchomić Warrocka bym miał konto po staremu.

;D

Opublikowano

Niestety nie dasz rady. Jeżeli nie zaakceptowałeś umowy Opt-In to masz po koncie.

Ale za rejestracje nowego konta dostajesz kilka retaili.

http://www.mpcforum.pl/topic/641707-info-darmowe-retaile-na-8th-slot/

Opublikowano

cale konto gamefirsta Ci usuneli bo niezaakceptowales umowy... bronie, lvl, dinary itd ( po prostu cale konto zostalo usuniete w 100%) . Mozesz jedynie zalozyc nowe konto i dostac 5 promocoyjnych retaili(na 8 slot) takich jak:

-p90 dla inzyniera

-medic kid 2 dla medyka

-mp5k dla snajpera

-granaty flesze dla zolnierza

-mp5k dla koksa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde,ostatnio wchodziłem na stronke g1 pod koniec maja i pamietam ze cos zatwierdzialem bo mi wywaliło jakis komunikat.

A jeśli to było to Opt-In to jest szansa ze bede miał swoje retaile.A jak przenieść swoje konto tak zeby mi zostały te retaile?

;D

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/640356-tut-jak-przeniesc-calkowicie-konto-do-nexona-dalszy-proces/

no jak zatwierdziles to masz jakies szanse ;d podajesz swoj stary gamer id i pozniej rejestrujesz sie na nexonie zreszta wszysko jest jasno opisane i dasz rade ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Jeżeli nie pamiętasz starego ID i hasła potrzebne jest twoje imię i data urodzenia jaką pisałeś przy rejestracji i e-mail jeżeli nie pamiętasz to po koncie.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...