Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niemoge odpalić BF3 "Błąd Uruchomienia"

kaz608

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Kupiłem sobie wczoraj BF3. Pobrałem z Origina, pózniej się zarejestrowałem na BattleLog, po czym gdy klikam na ikone BF3 na pulpicie ładuje mi się Origin, piszę "Trwa Uruchamianie" po czym 5sek lub 10sek pojawia się taki oto błąd:

http://www.fotosik.p...5c40c5e8d6.html

Błagam was, pomóżcie!!

DAM PLUSY!

Opublikowano

Bład jest ponieważ od DZIŚ 16 godziny czasu Polskiego jest Aktualizacja/Patch i będzie ztego co wiem przez 5H robiony chodzi o wersje na PC

potem będzie działać normanie :) Pzdr

Pisze na stronie : http://battlelog.battlefield.com/

UPDATE IN PROGRESS

check Back Soon .SOLDIER

czyli spróbuj ponownie później. ŻOŁNIERZU

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Dzięki, a wiesz może czemu teraz niemoge się zalogować na BattleLog? Skoro nie pisze mi to:

UPDATE IN PROGRESS

check Back Soon .SOLDIER

------------------------------------------

Już wiem xD

Opublikowano

Teraz po tym Patchu mam wszystko dobre, ale teraz nie włącza mi się strona.. Nic się nie dzieje..

Prosze pomóżcie.

Opublikowano

Odświeżam temat, ponieważ mam ten sam problem. Gdy próbuję dołączyć na serwer, pokazuje mi się ten sam błąd, gra się nie włącza, proces zostaje.

Gra oryginalna, wszystkie pacze są ściągnięte, działa bezproblemowo na ultra, czyli komupterek mam dobry. Ale dodam jeszczee - Windows 7 32 bit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...