Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Flood Tool

Ligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam tutaj zajebiste narzedzie do floodowania serwerow. Jak na razie jest zrobione tylko pod Vaneris, ale jesli chcecie jakis inny serwer to piszcie tutaj.

Ogolem po wlaczeniu tego programu, po 5 minutach na vaneris nikt nie bedzie mogl sie zalogowac, a w grze beda straszne lagi.

Download:

xxx

Opublikowano

Mózg sobie flooduj gimbie.

"Zrobione tylko pod Vaneris" - Wiesz co to flood w ogóle ?

Fanboye vanerisa, haha. Pozdrowienia, ten program dziala bez najmniejszego problemu na domowym laczu zuzywajac zaledwie 50kB/s uploadu. No i jak nie sprawdziles to w ogole nie komentuj.
Opublikowano

Mózg sobie flooduj gimbie. - powiedział anonimowy napinacz

Hmm Gimbusie, to źle że ktoś chodzi do gimnazjum? on chce skończyń swoją edukację więc chodzi do gimnazjum.......................................

A co do tego twojego "gimbusie" to widzę traumę z przeszłości, musieli cie nieźle jechać skoro tak mówisz

Co do tematu to raczej nie warto psuć komuś serwer, bo z tego mogą być nie miłe konsekwencje

Opublikowano

Bargain mnie niekoniecznie, ale nie wiem jak z tobą. Wiesz, może jakieś tam z tych czasów masz traumy, ale naprawdę - nie trzeba się tym chwalić.

Jak ktoś pisze o 'programie' do floodowania a chuj wie co to w ogóle jest to po co popisuje się swoim brakiem wiedzy ?

Co do autora tematu - nie grałem, nie gram i grał na Veneris nie będę także coś ci nie wyszło.

Opublikowano

Mózg sobie flooduj gimbie.

Każdy chodził do gimnazjum, dla mnie to pojęcie ma inne znaczenie.

Po co psuć serwer i mieć problemy z policją? Bez sens.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

Szczerze ? zfloodowalbym all privy i by było gites

A tak apropo TEC przedłużył licencje i tera wraz z YMIREM (dalej YMIR!) mają zacząć robić większa akcje vs privy; ]

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

@up

A tak apropo TEC przedłużył licencje i tera wraz z YMIREM (dalej YMIR!) mają zacząć robić większa akcje vs privy; ]

Jasne

sygna.png
Opublikowano

@up

Pierdol pierdol będzie wiosna.

Opublikowano

Jprdl... Jak jakiś gracz zgłosi, że serwer (na nie legalnych plikach i bez pozwolenia firmy, która to wykonała) został sfloodowany to tak jakby sam się wsypie... Bo w końcu tak jak napisałem: powstał na nielegalnych pikach i nie miał pozwolenia użycia ich od autora.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Pierdol pierdol będzie wiosna.

http://forum.metin2.sg/showthread.php?20703-HOT-NEWS-Metin2-Singapore-Contract-Renewal-in-Sep-2012!&p=178286#post178286

Coś tam jest napisane o tym ale znając życie, to chuja zrobią.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jprdl... Jak jakiś gracz zgłosi, że serwer (na nie legalnych plikach i bez pozwolenia firmy, która to wykonała) został sfloodowany to tak jakby sam się wsypie... Bo w końcu tak jak napisałem: powstał na nielegalnych pikach i nie miał pozwolenia użycia ich od autora.

Ale wy atakujecie jego maszyne chuj ich obchodzi co na tej maszynie jest..

competitions,proportional,456,186,36a24f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...