Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] skryptu na zaznaczanie (mobów)

Senju95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuje skryptu , który będzie zaznaczał moby wiem , że jest funkca w bocie , ale niestety bot mi się zawiesza jak ją stosuje więc proszę o skrypt z góry dziękuje.

Opublikowano

Może inaczej jak rozwiązać problem zawieszania się botu? Kiedy ustawiam nawet skrypt na zaznaczanie zawiesza się a ,mianowicie wygląda to tak , że postać stoi kratkę dalej a dymki (spam) widać na kratce poprzedniej i bot w tej chwili przestaje chodzić. Co zrobić? Jak to ustawić? Prosze o pomoc.

Opublikowano

Czy na tym forum już nikt nie umie pomóc? Ile mam jeszcze czekać jak nikt nie wie to chociaż napiszcie żebym wiedział na czym stoje a nie cisza i się zastanawiam czy w ogóle ktoś odpisze.

Opublikowano

jezeli nikt nie pisze to znaczy ze nie wie?

podaj jakis skrypt jak jest napisany, jak jest tak jak w elfbocie to pomoge jak inaczej to nie

Opublikowano

Problem istnieje od kilku lat ciągle natykam się z tego co czytałem to jest frezowanie robi się tak na otsach pod tibie 7.92 w ng jak i w elf bocie. Nie wiem czy istnieje rozwiązanie tego czytałem , że rozwiązać problem może skrypt na poruszanie się np o kratke w tył kiedy się zatnie lecz nie natknąłem się na taki skrypt jeżeli ktoś taki posiada lub potrafi napisać bardzo proszę o pomoc. Dodam jeszcze , że problem może rozwiązać ustawienie alarmu tak napisał mi 1 z graczy otsa na, którym gram , ale nie mam pojęcia jak to ustawić tak żeby bot się odcinał jeżeli ktoś się w tym orientuje bardzo prosze o pomoc musi być rozwiązanie tego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...