Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] cały komp

dominikx41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . pisze do tego dzału bo nie wiem czy w dobrym. 3 miec temy zainstalowałem WoT . Po tych 2 mies.

okazało się że koputer laguje NP: filmy na youtube się ładyją te ktutnie nawet 10 min. Chore to !!! Próbowałem odinstalować Wot Ale niemorzna próbowałem przez dodaj/usun i też nic .co teraz robić ??? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Sory za blędy bo szybko pisałem :)

353771408518093573926.png

Opublikowano

Zastosuj się do wzoru, bo człowiek tego nie zrozumie.

http://www.mpcforum.pl/topic/563732-obowizkowy-wzr-tematu-problemy-z-grami/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

stego co zrozumialem. To epwnie nie mozesz usunac WoT poniewaz pewnie weszles w folder z gra i skasowales. A dopeiro potem chciales usuna przez panel to zabraklo pliku do usuniecia calkowitego WoT. Ale tez watpie by to byla sprawa WoT by dzi lagowlao neta. Chyba ze ogladasz filmy podczas gry. Mi sie wydaje ze pozostaje Ci defragmentacje dysku;p.

Opublikowano

Czas minął, jeżeli chcesz rozwiązać problem z naszą pomocą, napisz kolejny temat, ale tym razem z wzorem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...