Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox Live

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna jestem posiadaczem xboxa, podłaczyłem go do internetu i od razy miałem xbox live, a teraz czytam w jakimś temacie że to jest płatne, a ja nic nie musiałem płacić, więc o co chodzi?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Wersja GOLD kosztuję 200 zł na 12 miechy + 4, dlatego ps3 jest lepszy, bo masz tam za free . :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie 200 tylko 129 zł.

Nikt mu nie każe bezpośrednio od MS kupować golda.

PS3 nie jest lepsze, bo Xbox jak i Ps3 ssie.

Wiem, bo mam oby dwie konsole i jakoś grafika na PC jest lepsza :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

xbox live jest darmowy.

jedynie konto gold jest płatne ale na nowym xboxie chyba 3 pierwsze nowo założone konta mają na 24h albo 48h konto gold :)

Co za bzdury,

Kazdy xbox360 ma 3 konta gold po 1 miesiac live,a nie jak napisales po 24 lub 48h.

ruch_13.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wypowiadaj sie jak masz pisac takie bezsensy ;)

Haha nastepny,ktory sie "zna". A Moze nie ma tak? 3 konta po 1 msc golda.
ruch_13.jpg
Opublikowano

Jak chcesz kupić Golda , to polecam w Empiku :] Albo wyłap sobie promocję na 3 miechy za 6 zł !!

22fu7of2onif.png
Opublikowano

A ja ci polecam jak i wszystkim zadzwonić do Wielkiego Micresoftu i im się zapytać czy nie mają promocji ja kupiłem 4Miechy za 2 euro Bardzo często robią promocje lecz ilość tego jest ograniczona jeśli będziesz miał szczęście może kto wie ;P

Opublikowano

Drogi Panie Andrzeju, tak się składa, że maja1920 bardzo dobrze się zna, a pana proszę, schowaj się w kąt i skończ pierdolić takie farmazony...

Darmowe miesięczne konto Gold można otrzymać przy rejestracji pierwszych 3 kont na danej konsoli, każde następne konto otrzymuje status Live Free.

źródło: wikipedia, oficjalna strona xbox

Coś jeszcze...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...