Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet Yarvik tab467euk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam takowego tableta i mam pytanie ponieważ nie ma na nim android marketa lecz jest "getjar' ale polowe aplikacji nie chce sie pobrac czy istnieje jakas strona co moge pobrac na kompa i wrzucic na tableta jakas aplikacje ? slyszalem o 1mobile ale jak pobiore stamtad to do jakiego folderu wrzcucic to na tablecie?

Lecą lajki.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

jak nie masz ? chyba ze ten producent nie daje aplikacji google

wejdź do marketu na kompie i instaluj co ci pasuje na tablecie , wystarczy ze będzie podłączony do netu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiesz nie jestem takim idiotą ;> nie wiem czemu nie mam.. mam aplikacje getjar zamiast tego, wiem ze nazywa sie sklep play bo mam telefon na którym takowy posiadam. Nie wiem oco kaman..

Opublikowano

co mnie obchodzi twoja aplikacja, podałem ci jak instalować aplikacja na TABLECIE z dowolnego komputera ze sklepu PLAY , a ty nawet tego nie potrafisz zrobić , tutorial specjalny napisać czy co ?

1 ) zalogować się w tablecie na konto google , nie masz to sobie zrób, najlepiej na kompie i dopiero się zalogować w nim

2 ) na komputerze , w DOWOLNEJ przeglądarce internetowej : https://play.google.com i ...

3 ) używać. napisać jak używać ? znajdujesz aplikacje, klikasz ZAINSTALUJ , potem OK i tyle... po chwili aplikacja jest na tablecie

jak masz konto już i zalogowałeś się w nim do google, wystarczy wybrać urządzenie na którym ma zainstalować aplikacje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobra już sobie poradziłem bez twojej pomocy i tak nie wiesz oco chodzi ale okej.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...