Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] xbox 360 przeróbka wady i zalety

koller44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio nabyłem xboxa 360 w wersji elite i tu pojawia się pytanie czy opłaca się go przerobić??

z jednej strony zależy mi na graniu w sieci a z drugiej na tanich grach i nie wiem co wybrać-To pytanie cofam ponieważ znalazłem już odpowiedź na mpc forum przepraszam że zawracałem głowę.

a gdybym wybrał przeróbkę mógłbym grać przez neta na oryginalnych grach a gdy będę grał na nie oryginalnych będę odłączał internet czy w takim przypadku dostanę bana?

Jak nie napisałem za bardzo zrozumiale proszę dać znać poprawię.

RMCF

Opublikowano

Jesli masz przerobiony naped to niewazne czy grasz na oryginalach czy piratach zawsze jest takie samo prawdopodobienstwo dostania bana.Jesli bedziesz gral bez neta to Ci nic nie da,bo gdy podlaczysz sie do sieci to juz bedzie tak jakbys gral przed chwila na piratach(chyba rozumiesz).Na live mozesz bez przeszkod grac na piratach,tylko w kazdej chwili mozesz dostac bana.

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...