Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dlaczego nie mam retaili?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem nowe konto na nexonie , ale na warrocku gram na starym (na nexonie mam login xtiger63 , a na wr xtiger64 tak to ujmę) więc podejrzewam , że konto po prostu przeniosłem ^^. Dlaczego nie mam broni na zawsze? Czy jestem gorszy? :unsure:

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Robiłeś według tego poradnika? Jak nie to spróbuj.

www.mpcforum.pl/topic/642149-video-tut-darmowy-retail/ 

PS

podejżewam

Skoro chcesz dbać o ortografię zastanów się nad poprawnym zapisem tego słowa. :)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Czas w którym się otrzymywało retaile już chyba minął . Zrobiłem konto na próbę i też ich nie miałem , a robiłem tak jak w poradniku wyżej.

Opublikowano

Bo głównym zamierzeniem tego rozdawania retaili jest to, że GamersFirst robili bardzo duże obniżki, poprostu doili ile się da, a Nexon chce zachecić do zakładania nowych kont i kupowania na nich NX Cash.

Biznes Is Biznes :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Retaile dostajesz wtedy gdy po kolei zrobisz tak : Rejestrujesz sie, po czym logujesz sie na stronce WarRocka i klikasz play jesli najpierw wlaczysz warrocka normalnie o retailach zapomnij i tak jak mówią za przeniesienie konta z GF NIE DOSTAJESZ RETAILI jasne i proste koniec tematu.

Opublikowano

UP:

Zapomniałeś wspomnieć że jeśli już założysz konto, to nie możesz(!!!) zalogować się na nie normalną procedurą.

Więc robisz konto przez stronę i nie logujesz się przez WR jak to teraz robisz tylko od razu wbijasz i logujesz się na strone i klikasz play.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...