Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer SKKFa

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Ostatnio gralem na serwerze skkfa wszystko fajnie zdobylem pare rzeczy a tu jeb i jakis gosc mnie nagle zabil ...;(

A wiec pytam sie was o porady odnosnie przetrwania na takim serwerze hardcore gram tam okolo 150 osob (ciagle) wiec troche ich jest

Powiedzcie co moge zrobic zeby przetrwac bo mysle ze wielu z was ma w tej dziedzinie duze doswiadczenie

Za porady beda like;d

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mój sposób: Idź w pizdu daleko zbierz nasiona drewno i sadzonki zakop się głęboko pod ziemią i nie wyłaź...

Opublikowano

Z tego co na nim grałem (nie przypadł mi do gustu ) najlepiej zdobyc diax seta i dojśc do jakiejś gildii wtedy jak grasz z kumplami większa szansa na przeżycie lub druga opcja którą kolega wyżej napisał pzdr ;D

Opublikowano

Jak myslicie lepiej zaczynac grac samemu czy z 2kolegami?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Najlepiej napisz na mpc , temat że szukasz graczy na skkf'a serwer hardcore i tworzysz gildie .

I jak tu ci koledzy podpowiadają , idź w pizdu zbieraj diaxy i się zakop ...

Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% :)

Popieram akcje :

2q01u2f.png

Opublikowano

Najpierw radze ci się trochę poświęcić i spróbuj zdobyć diaxy z tej maszyny czy jak to tam nazywają.. i jak up powiedzieli Graj z kolegą albo dojdź do gildii lecisz w chuuja daleko zbierasz surowce budujesz Zamek i robisz gildie ;d

Gram tam już z 2 tygodnie, i powiem ci że najtrudniej to jest się wydostać ze spawnu o.O potem już łatwo ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...