Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nissan Skyline GT R34

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was takie pytanie, gram w nfs world od wczoraj, mam 12 lvl i chciałem zapytać czy opłaca się kupić Nissana Skyline'a za 3000 sb ?

Opublikowano

Nie, nie opłaca się, według mnie to bardzo średni wóz, za taką kwotę z T2 kup sobie BMW M3 Sport Evolution, najlepszy wóz w T2.

Opublikowano

Mówisz ? Jak patrze na osiągi to skyline wydaje się lepszy niż bmw, tak apropo tam jest kilka wersji bmw o takich samych osiągach jak M3 Sport, różnią się czymś, czy tylko wyglądem ?

Opublikowano

Dobra rada ode mnie na przyszłość, nigdy nie kieruj się wyłącznie statami przy wyborze samochodu. Staty ma może lepsze, ale M3 SE bije wszystkie inne wozy w T2 na głowę.

Bierz M3 SE, nie pożałujesz, ewentualnie możesz pomyśleć o Lotusie Europa S, drugi najlepszy wóz w T2, ma super prowadzenie.

Opublikowano

Up bardzo mądrze gada, nie kieruj się statami bo to nic nie daje... Co do tego skyline samochód średni, oczywiście autko z charakterem i to wielkim, lecz niestety nie w tej grze ;/ Zamiast tego pomyśl o tej m3 albo lotusie europa s.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

No dla kogo powstało to subforum...

@tp

Skyline to słabe auto, nie warte kupna. Jak wszyscy wyżej. Bmw m3 se lub lotus europa s, na nich sie nie zawiedziesz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...