Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CZy można tak grać ?

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam skill ;) Gdyby grał z hackiem na pewno miał by większe staty i my byśmy zresztą na filmiku to widzieli ;) Do tego broń trochę OP (OverPower), więc nie ma co się dziwić ;).

O jaki patch Ci chodzi ?

Opublikowano

U mnie pisze nad słowem graj Pobierz dodatek ale nie da sie go pobrac bo próbowwałem 0 reakcji.

A co do Spasa to dobrze gra mi się ale tą strzelbą po spasie dzisiaj ja odblokowalem i miodzio. Szybko bije bierze na hita i wystarczy mój średni reflex i jest dobrze :)

Narazie idzie mi tak średnio ponieważ W Coda gram pierwszy raz w życiu :) A MW2 mam dopiero od piątku i jakoś się przyzwyczajam :)

Opublikowano

Siemka, nie widze nic zlego w tym filmiku. Koles PRO :P Jak chcesz (zaczynasz dopiero), to podaj nick na Steam. Gram z kumplem, a przydało by sie wiecej osób do drużyny.

Dzięki i pozdrawiam nowego gracza ;)

02758850976702993171.png
Opublikowano

A napiszcie jeszcze wszystko o prestiżach. Ponieważ pierwszy raz gram w call of duty od 1 czerwca tego roku i nie mam pojęcia o niektórych rzeczach :)

Napiszcie co one odblokowują? co dają ? Dosłownie wszystko jak możecie dam lajka.

Zaid ja wcale nie mówie że on ma hacki :) Na początku w to nie wierzyłem że tak można ale jednak po 5 dniach gry zaczynam ogarniać tę grę i szybko namierzać z broni schotganowej

Opublikowano

pretige zmieniaja znaczek obok nicku i daja emblematy /tytuly nic pozatym

I dodają nowe sloty na klasy :P

A co do tematu do dobra myszka, słuchawki + skil.

52355735709006418626.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacznijmy od tego ze chlopak nic nie ma.

Nie wiem czego sie widzisz ogladajac ten film pomyslalem sobie no gosciu jest niezly, lecz jak zobaczylem ze on gra na PC to szczerze troche sie osmieszyles piszac ze on ma hacki.Celujac tak na Konsoli mozna powiedzien ze gosciu jest dobry ale zeby na PC nieumiec celowac ? boshe o czym my tu piszemy.

Kazda czesc Coda oprocz mw3 ma to do siebie ze mozna chodzic z samym spasem lub kosa.

Ja np w BO z balistykiem samym mialem staty 34-0.

Musielibyscie pograc na konsoli tam nie ma juz tak hop siup tylko trzeba cwiczyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...