Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Gangplank vs Olaf

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Gangplank vs. Olaf

Zależy mi na: Dobrej i łatwej postaci z bardzo dużym damage itd.

Dodatkowe informacje: Jestem początkującym graczem. Nie znam się na buildach itd. Chcę postać, która na moim poziomie gry w LoLa będę wymiatał :)

PS. Grałem kiedyś Olafem. GP nigdy.

Dodatkowo powiedzcie, czy się wstrzymać i zbierać na postać za 6300 pż czy nie :)

Opublikowano

Jak kto woli ja wole olafa a szczególnie jego true dmg :). A co do postaci za 6300 IP to oczywiście polecam Dariusa poprostu masakra no chyba że wolisz dystans to poczekaćna jego brata.

PS. Dariusem bedziesz mogł spróbować już w ten wtorek zagrac :)

Pozdrawia mlicze na like :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Polecam Ci Olafa. Posiada na prawdę dobry dmg, oraz można go zrobić pod Offtanka. A co do champa za 6300. We wtorek będziesz mógł spróbować zagrać Dariusem którego polecam. Jeżeli jednak wolisz postać na dystans to polecam Ćaitlyn (6300), Varusa (6300) lub Gravesa (6300).

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! JKH GKS Jastrzębie!

T3ppazk4X19fZXVuZV9fXzU2M19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fVmlyZ2luIElzbGFuZHMgVVMucG5nX19fM19fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Z tego co widzę polecacie bardziej Olafa. Sam nawet tak myślałem na początku. Ja zaczekam do wtorku by zagrać Dariusem, a wy dodatkowo jeszcze się wypowiedzcie :P

Opublikowano

Olaf będzie najlepszym pickiem.

Slow z q + true dmg = miazga. Ulti przydatne do ucieczki z tf'ów jak żadne.

Łatwy do ogarnięcia, dobra farma.

Opublikowano

Dobra, więc lepszy Olaf. Mógłby ktoś sporządzić dodatkowo świetny na niego build i wysłać na PW ? Bardzo bym prosił :)

Opublikowano

Z tych 2 picków jest cięzko wybrać zależy jak chcesz grać ja osobiście do mojego stylu gry brał bym Olaf'a ale GP też niczego sobie. Wg mnie kup oby dwie postacie najpierw olafa potem uzbieraj i GP.

Opublikowano

Ok to wiem jak zrobie. Poczekam do jutra i zagram Dariusem. Zobaczę jak mi się grać będzie i zdecyduję, czy zbieram na niego, czy kupuję postać za 3150 pż :)

Opublikowano

Gp-crit 320 na 5 lv. dobre ulti, duzy dmg

Olaf-trolololo, kupuj olafa zaje**** dmg z e i q, wali masakrycznie duzo jak na off tanka.

Zaraz Ci podeśle build na niego.

Opublikowano

Każdą postacią możesz wymiatać jeśli ją ogarniesz... - poza tym oba podane przez Ciebie champy są zajebiste i nie ma co do tego najmniejszych wahań. Olaf i GangPlank zdatni na Jungle i Solo, poza tym sprawdzają się na lane'ach. True DMG Olafa jest naprawdę przydatny w Late Game, natomiast parley z krytami GP'ka od samego początku robi niezłe zamieszanie.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Jednak zdecydowałem. Grałem Dariusem i super mi się nim gra. Czekam, aż uzbieram 6300 i kupuję :)

Dzięki wszystkim. Macie Like.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...