Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spin Tires

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spin Tires

SetWidth900-SpinTiresRelease-2011-12-17-11-35-50-26.jpg

Licencja: Freeware

Wymagania:

Processor:1.2GHz or faster

Memory:512MB RAM

Graphics:TBA

DirectX?:Version 9.0c

Hard Drive:TBA

Sound:TBA

Waga: 49,2mb

Opis: Gra została stworzona przez jedną osobę. Z początku było to demo tworzone w celu wzięcia udziału w konkursie Havok Physics Innovation Contest organizowanym przez Intela. Niestety sędziowie byli idiotami i Spin Tires przegrało z projektami w których nie mogę się dopatrzeć innowacyjnego zastosowania fizyki... Twórca postanowił dalej pracować nad projektem i jakiś czas później wziął udział w kolejnym konkursie organizowanym przez Intela, czyli Level Up 2009 gdzie Spin Tires zajęło pierwsze miejsce w kategorii Best Threaded Game i drugie miejsce w kategorii Best Game Optimized for Intel? Graphics. Projekt rozwija się w tempie porównywalnym do LFS, ale warto go śledzić

Download: http://www.oovee.co....mes/spin-tires/

http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/

fjlw0o.jpg

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/296017-obowiazkowy-wzor-wstawiania-gier/

Zastosuj się. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam win7 i twoja wersja mi nie działa tzn mam czarny teren co uniemożliwia gre :/ mam inna wersje w której mam? jeden samochód i jedna trasę bez paczek... sam przejazd i koniec która działa bez zarzutów. Wiesz co mógł bym zrobić ? Z góry dziękuję i pozdrawiam

;)

Opublikowano

Witam mam win7 i twoja wersja mi nie działa tzn mam czarny teren co uniemożliwia gre :/ mam inna wersje w której mam? jeden samochód i jedna trasę bez paczek... sam przejazd i koniec która działa bez zarzutów. Wiesz co mógł bym zrobić ? Z góry dziękuję i pozdrawiam

;)

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mam chyba najnowsze :] ale inna wersja i chodzi :/

Mam chyba najnowsze :] ale inna wersja i chodzi :/ Jesli nie to mogę podać model karty :)

Opublikowano

Mam chyba najnowsze :] ale inna wersja i chodzi :/

Mam chyba najnowsze :] ale inna wersja i chodzi :/ Jesli nie to mogę podać model karty :)

Hmm, może spróbuj zmienić rozdzielczość. Napisz topic w PROBLEMY Z GRAMI.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Tylko że mam też inną wersje v1.0 beta i wszystko działa jak należy... ale tam jest tylko Kraz i jeden przejazd bez paczek sam kawałek trasy :/

Opublikowano

Boże ! Kocham tą, grę. A teraz już mam ją na kompie, tzn za niecałe 2min. Świetnie, gra dopasowana do mojego gustu. Lubie takie gry, chociaż teraz aktualnie też poszukuje jakiegoś symulatora samolotów. Jeżeli ktoś zna to niech napisze dobry tytuł na PM. Co do tematu. ++ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...