Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myth Online ścina mi grę

koxmaster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zessłąem Myth online z oficialnej stronki i podczas grania po około 10 minutach ścina mi grę całkiem . Uruchomiłem ze zgodnością xp i administratora i nadal. Wczesniej mi AVG wykrywało wirusa więc go wyłonczyłem i może dlatego? Jak myślicie?

Opublikowano

Podaj specyfikację pc , możesz masz za słabego? Spróbuj zmienić grafikę w silku np na high i zobaczyć czy tnie .

Opublikowano

8 gb ram procesor i 7 4 rdzenie karta graficzna nvidia geforce 540m 1 gb to napewno nie wchodzi w gre :P Ale zauważyłem że jak mi tak ścina gre i co chile coś wcikam albo klikam to odmula ale z tym że klatkuje jak nie wiem co i wtedy dochodzi do zużycia nawet 3,5gb ram .

Opublikowano

ściagnij najnowsze sterowniki do karty graficznej lub zmniejsz ustawienia graficzne(przy takim sprzęcie podejzewam ze masz all na maxa ustawione)

Opublikowano

Tak na maxa ale w inne wersje silka zawsze grałem tez na maxa jeszcze kilka dni temu i było normalnie np. Dymer. To wina czegos innego a nie sterowników.

Opublikowano

Moze spróbuj podmienic folder settingz innego clienta(w moim przypadku przez ustawienia jakie były w cliencie monitor gasnoł bo karta nie obsługiwała rozdzielczosci)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...