Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie prawko)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy to prawda ze na prawo jazdy moge zapisac sie 3 miesiace przed urodzinami ??

bo urodzilem sie 23 pazdziernika czyli jak by to byla prawda moglbym zapisac sie w sierpniu tak ?

Opublikowano

Mój kumpel w dzień 18-tych urodzin zdał:P

Opublikowano

Kurs zaczynać możesz trzy miesiące przed 18 ale do egzaminu państwowego możesz podejść dopiero jak skończysz 18 i będziesz miał dowód w ręce:)

@up : musi mieć dowód :) no chyba,że miał tymczasowy już wcześniej wyrobiony .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Dokładniasto.

Pamiętam jak egzaminator brał mój dowód i pokazywał go do jednej z kamer ;)

Aha jak nie masz 18 lat to zgodę na kurs musi podpisać Twój opiekun.

f.png

Opublikowano

A jak ja np. mam urodziny w lutym to mogę zdać te 3 mc wcześniej czyli listopad gdy jeszcze rocznikowo mam 17 czy dopiero 1 stycznia ???

W twoim przypadku. tak jak inni piszą.. potwierdzam to założenie bo po co przepisywać :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

A jak ja np. mam urodziny w lutym to mogę zdać te 3 mc wcześniej czyli listopad gdy jeszcze rocznikowo mam 17 czy dopiero 1 stycznia ???

W twoim przypadku. tak jak inni piszą.. potwierdzam to założenie bo po co przepisywać :)

Jeśli masz urodziny w lutym to do egzaminów państwowych(czyt. w WORDzie) będziesz mógł podejść najwcześniej w dniu 18 urodzin, czyli w lutym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...