Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Mc-Dragons [RPG] [Survival] [Dedyk]

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

62n38xmlylvrnajndrb.png

Wielki powrót kiedyś już istnieliśmy lecz z powodu braku czasu administracji

zamknęliśmy serwer po 2 miesiącach istnienia. Teraz gdy o grze wiemy wszystko potrafimy

stworzyć świetne rzeczy od pluginów po mapę i mamy czas stworzymy coś świetnego.

Wystartujemy w dwóch stylach każdy styl to jedna mapa.

RPG będzie mapą pod spokojną grą działki , zarabianie forsy itp.

Drugą mapą będzie Survival spawn + Klasy postaci.

Fabuła

Jeszcze nie dawno wszystkie Rasy ludzkości żyli w zgodzie czterech najlepszych przyjaciół:

Arandor - Przywódca Elfów władców lasów

Jack - Przywódca Piratów władców mórz i oceanów

Kritiasz - Przywódca Atlantydy władcy ukrytych podwodnych miast

Bestariusz - Przywódca Potępionych władcy piekła

Czterej przyjaciele rozeszli się w swoje rodzinne miasta lecz ze zbiegiem lat ich powrót

do domu nie był miły. Wszystkie cztery królestwa zniknęły bohaterowie nie mieli gdzie się podziać.

Pożywienia już brakowało ze zbiegiem dni i walką o przetrwanie giną wszyscy czterech. Zostawiając

po sobie nazwę Królestw ,które czekają na odbudowę.

W ten sposób na naszym serwerze powstaną 4 Gildie / Rasy: Elfy , Piraci , Atlantydzi , Potępieni

Do jednej z gildii będzie można dołączyć po zgłoszenie się na Forum ,które powstanie.

Każda gildia będzie miała swój osobny temat. Każdy ze stażem minimum 2dni zostanie dodany do

gildii. Gildia ,która uzyska minimum 3 osoby otrzyma od razu wielki teren pod budowę twierdzy.

W gildii nie będzie ograniczonego miejsca będą wielkie zamki i wielkie gildie.

Administracja początkowo wspomoże gildie z takimi rzeczami jak podrównanie terenu czy też zabezpieczenie terenu gildii.

W planach są wojny gildii oraz misje do wykonania.

Opis Serwera

Na serwerze będziecie mogli spotkać nasze własne pluginy.

Zaskoczymy was naszą pomysłowością.

Spotkacie się z takimi rzeczami jak spleef czy też rzeczy typu wyścigi łódek na specjalnym torze.

Na mapie RPG znajdziecie wszelkie atrakcje zrobimy wszystko byście mieli różne obiekty zabawy

nie tylko pvp i budowanie. Zadbamy o was jak najlepiej potrafimy.

Serwer będzie posiadał wszelkie zabezpieczenia na rzeczy typu X-Ray. Chcemy spokojnej i uczciwej gry.

Postaramy was również zaskoczyć Systemem rankingów na stronie ,która będzie. Jeżeli uda nam się i

znajdziemy na to czas będziecie mogli spoglądać na Ranking: Leveli , Gildii itp.

Na zrobienie serwera poświecimy około miesiąca kilka dni już za nami.

Postaramy się zrobić idealny serwer tak by ciągle grało maksymalnie dużo osób.

Przewidujemy minimum 100-200slotów na Dedyku

Będą Eventy , urozmaicone konkursy i zabawy z nagrodami. Jeżeli nam pomożecie stworzymy

najlepszy i najciekawszy serwer w Polsce. Mam nadzieję ,że będziecie czekać na nasz Start ,który

będzie za kilka dni. Za jakiś czas podam wam przybliżoną datę startu.

Na koniec mogę wam powiedzieć ,że będzie to genialny serwer administracja również będzie grała na serwerze

prywatnymi kontami Nicków nikt nie będzie znał będziemy grać tak jak inni zrobimy taki serwer ,ze większość z was będzie na nim grać ciągle razem z nami :)

Większości rzeczy pozostanie w tajemnicy co to będzie za serwer jeżeli niczym was nie zaskoczymy :)

Zarządzanie Serwerem

Serwerem na start będziemy zarządzać we dwóch.

Ja osobiście będę zajmował się pomysłowością na mapie i nad dalszą fabułą gry natomiast mój kolega

będzie odpowiedzialny za sprawy techniczne jak i zapisaniem strony czy też pluginów.

Drugą osobę z administracji poznacie w pózniejszym czasie.

Na start mówię ,że nabór do naszej administracji będzie otwarty. We dwóch nie upilnujemy większej ilości osób.

Więc każdy z was od początku będzie mógł się wykazywać pomocą i aktywnością tak abyśmy go zauważyli.

Start niebawem. Czekamy na wasze propozycje co do serwera.

Liczę w szczególności na wasze pomysły mamy wiele czasu by wasze pomysły zrealizować.

Dokładniejsze informacje za jakiś czas na razie tyle musi wam wystarczyć.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Nie mogę się doczekać. Po Tobie sonix już wiem, że to będzie dobra rozgrywka. Oby tak dalej i oby najdłużej.

Na pewno zagram!

Ps. Mógłbyś dośrodkować opis, byłoby estetyczniej

Opublikowano

sonix serwer zapowiada się zajebiście ale moglibyście zrobic też jakies npcty tak powiem serwer zapowiada się .......... ZAJEBIŚCIE [capslock specjalnie] doradzam wam zrobic jeszcze krulestwo ukryte w niebie a imie pana sami byście wymyslili

Opublikowano

sonix serwer zapowiada się zajebiście ale moglibyście zrobic też jakies npcty tak powiem serwer zapowiada się .......... ZAJEBIŚCIE [capslock specjalnie] doradzam wam zrobic jeszcze krulestwo ukryte w niebie a imie pana sami byście wymyslili

W niebie już o tym myślałem coś w niebie na pewno będzie.. Co do NPC to pewnie jakieś się pojawią szczegółowo serwera nie opisałem.

Ogólnie wymyśliłem kolejną zabawę na serwer coś typu OX jak było w metin2. Już nie długo wrzucę tu wam trochę screenów z mapy.

@Edit

@Down

Fajny render smoka, tylko szkoda, że skopiowałeś go ode mnie i nawet o tym nie wspomniałeś.

Pozdro.

http://www.mpcforum.pl/topic/254731-resources-1183-renderow-metin2/

w paczce jest ten smok:

http://www.multiupload.nl/IF388PG5LA

jaki twój smok? z google.pl on był kolego.

po 2 nie spamuj

po 3 i tak musiałem go obrabiać.

to ,że ściągłeś obrazek z google do tematu nie znaczy ,że to twój.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Fajny render smoka, tylko szkoda, że skopiowałeś go ode mnie i nawet o tym nie wspomniałeś.

Pozdro.

http://www.mpcforum.pl/topic/254731-resources-1183-renderow-metin2/

w paczce jest ten smok:

http://www.multiupload.nl/IF388PG5LA

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

mam pytanie jaka jest maksymalna liczba kont bo bracia też będą chcieli grać ? oby nie jedno a i jeszcze jedno doradzam wam questy dac jakies npctom np kowal: witaj mam dla ciebie zadanie możesz mi dostarczyć troche żelaza bo mi się skończyło. [cel znajdz 10 żelaza] [nagroda żelazna zbroja kamienny miecz oraz 10 sztabek złota] o znam taki fajny plugin czy tam mod na portale z wodą nie wiem jak się nazywa pewnie znajdziecie i byście zrobili czy człowiek chce isc na rpg czy może na fb a i moge zgłosić się na admina?

Opublikowano

mam pytanie jaka jest maksymalna liczba kont bo bracia też będą chcieli grać ? oby nie jedno a i jeszcze jedno doradzam wam questy dac jakies npctom np kowal: witaj mam dla ciebie zadanie możesz mi dostarczyć troche żelaza bo mi się skończyło. [cel znajdz 10 żelaza] [nagroda żelazna zbroja kamienny miecz oraz 10 sztabek złota] o znam taki fajny plugin czy tam mod na portale z wodą nie wiem jak się nazywa pewnie znajdziecie i byście zrobili czy człowiek chce isc na rpg czy może na fb a i moge zgłosić się na admina?

Oczywiście ,źe bracia będa mogli grać. Co do wyboru trybu gry to juź mamy ustalone. Misje na pewno będa więc nie martw się o to.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

@UP

Nie spamuj tylko kup słowniczek ortograficzny

Czekam na serwer mam nadzieję że wystartuje przed wakacjami @_@

Powodzenia w "Robieniu" serwera :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Ja polecam more health rpg(czy jak to tam zwał) Dodać, będzie jazda^^ co do serwera na 95% zagram ; )

Zapowiada się ciekawie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...