Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tutorial dla początkującego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przerobiłem już to wszsytko

http://www.kurshtml.edu.pl/html/zielony.html

co mi teraz polecicie? Jakie tutoriale?

a może mam już się zająć czymś trudniejszym?

Czekam na wasze odpowiedzi.

Opublikowano

Trudniejszym? Skoro to przerobiłeś to zrób lay'a i postaw stronkę, chce zobaczyć jak to przerobiłeś.

musieliśmy zrobić stronę na informatykę <robiłem stronę z tym poradnikiem i użyłem wszystkich funkcji>

W środę mam infe to wezmę na pendive stronę <jest ona na kompie szkolnym> i wrzucę na jakiś hosting to zobaczysz :P

Opublikowano

Czyli jak ?przerobisz? manuala PHP będziesz boski.

A co chcesz robić? Skrypty, strony, CMSy?

Opublikowano

Zrób kilka stron, baw się html i css. Poczytaj blogi doświadczonych osób, zobacz jak oni wykorzystują te języki w różnych przypadkach. Pomyśl jak Ty byś to zrobił, zastanów się czy jest to dobre podejście itd. Skoro już przeczytałeś kurs to teraz trzeba poćwiczyć. Pamiętaj, że programista musi potrafić wymyślić jak rozwiązać dany problem/zagadnienie. Musisz się tego nauczyć. Spróbuj na przykład zrobić jakieś ładne menu i wkomponuj je w strony które już masz.

Astium team

Webmaster

Opublikowano

Mimo tego że umiesz i zrobiłeś wszystko to w tej dziedzinie musisz być na bieżąco :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...