Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nxcash

kondi80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje kupić 4200 NXCash i chciałem sobie załatwić L85a1 albo M4A1_Gold ale ... pisze members only. Na stronie nexona nie ma ich w shopie. Pierwszy raz będę kupować nx więc tu pytanie czy members only by zniknęło jak bym miał nx ? Skoro się nie da kupić premki to musi być jakiś sposób żeby kupić te bronie.

Opublikowano

Sposób może i będzie, na razie nie ma. Members only nie zniknie CI kiedy zakupisz NX'y. Jenak jak jest przy nich możliwość zapłacenia NX'ami. Jeżeli ją wybierzesz myślę, że spokojnie będziesz mógł je kupić.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@Grasu

Nieee...

@Top

Sam sprawdziłem, jeżeli nie masz premium to za nx możesz kupować na stronie i to co nie jest members only w grze.

Czyli jak masz premium możesz dopiero kupić np. mp7 w grze.

Opublikowano

Sposób może i będzie, na razie nie ma. Members only nie zniknie CI kiedy zakupisz NX'y. Jenak jak jest przy nich możliwość zapłacenia NX'ami. Jeżeli ją wybierzesz myślę, że spokojnie będziesz mógł je kupić.

np m4a1 gold jest za 2,7k nx ale do tego members only, czyli bron ktora jest za nx i nie wymaga premki to desert gold, coś im się nie udało z tym

Opublikowano

Pewnie jak graczom skończą się premki to dopiero usuną z IT Members Only tak mi się wydaję :)

nie wydaje mi się

niektórzy mają preme nawet na 1xx dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...