Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]phoneix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wogóle na czym on wogóle polega ?? czy on jest jako pieczęć czy coś w tym stylu ???

bo jak go przywołam tylko że wpisuję /m ..... i jest on ale jak go przywołac by był koło cb cały czas ???

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Ja już dawno zacząłem, tylko tej jednej rzeczy nwm..

Chodzi mi o to żeby zrobić coś takiego jak na pl.. czyli że phoenix jest koło cb cały czas...

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Wydaję mi się że chodzi ci o to żeby był przy tobie tak jak jest to na pl'u i bił moby.

Niestety tego nie zrobisz bo to jest praktycznie nie możliwe na obecną chwilę widziałem to tylko na dwóch niemieckich serwerach.

Niestety nazw już nie pamiętam ; /

A na privach jest wykorzystywany jako NPC lub Wierzchowiec.

Opublikowano

Tak jak inne czyli: quest, odpowiednie wpisy do bazy danych mysql i odpowiednio spakowany do klienta.Najlepiej chyba podmień jego wygląd za wygląd innego wierzchowca np dzika i powinno być okey.

Opublikowano

Nic nie musisz podmieniać korzystaj z clienta metin2.pl 2012 dodaj odpowiedni wpis do bazy danych serwera i wrzuć w odpowiednie miejsce model phonixa oraz dodaj Quest aby pieczęć go przywoływała . I ot cała filozofia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...