Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] hack do wot

homik88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja 1 się spotkałem z gościem w KV (jak nie było jeszcze kv1 i kv2) który wyorał mój team 14 fragami ,nie wiem jak ale tylko strzelał i trafiał 1 jego kill był w 11 sekundzie zaczętej gry ... więc chyba jednak są już hacki do wota

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

poczytaj trzy razy tłumaczyłem że hacki(i dlaczego) do tej gry nie istnieją i raczej istnieć nie będą.

Opublikowano

Ja wiem, że to jest filmik, ale każdy plik do jakiego wstawiasz odnośnik na tym forum musi być przeskanowany. W innym wypadku będzie ciach!

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

ludzie jezu nauczcie

się w końcu nie wiem napiszcie sobie na kartce i przyklejcie koło monitora "Do Word Of Tanks nie ma chacków i nie wiadomo czy kiedykolwiek wyjdą"

Mam nadzieję że do tej gry nie będzie chacków.

Opublikowano

Muhahaha... To twoj kolega musi miec niezle najebane w glowie.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Ja znam bardzo dobrego hacka! Wystarczy włamać się na serwer WoT'a i zmienić w swoich danych ilość wolnego expa i kredytów. Jeszcze nie próbowałem, ale powinno zadziałać. ;)

Opublikowano

@2up

nie masz racji. Żeby zmieniać dane na bieżąco w trakcie rozgrywki trzeba by było włamywać się kilkadziesiąt/kilkaset rasy na sekundę. Tylko takie działanie pozwalało by na modyfikowanie rozgrywki w czasie rzeczywistym. A jeżeli chodzi np.o golda to wystarczy raz się włamać ale zazwyczaj tego typu gry mają "zapisane" informacje do 30 dni wstecz (podobnie jak nasza przeglądarka) i w razie nie zgodności szybko by cię zchaczyli.

Opublikowano

haki do tej gry bardzo latwo napisac ale niema sensu hakowac tej gry bo tu niema jakiegos systemu klas rozbudowanego.

signature.png

Opublikowano

@up

ŁATWO?! pewnie nigdy nic nie programowałeś

Oto jak działa system wot - Nasz klient gdy naciskamy W wysyła sygnał do serwera a on wysyła nam dane o ile możemy się poruszyć i tak samo jest wszędzie...

Bez włamania na serwer się nie da, ale teoretycznie można zrobić "chwilowo" i tylko offline (wysyłamy dane na serwer WoT'a - ale odpieramy te które chcemy i w takich ilościach jak chcemy)

1213o.jpg

Opublikowano

@up

Napisać łatwo. Wystarczy znać jakiś język programowania (sądzę że delphi styknie) i można się brać do roboty. Schody zaczynają się gdy trzeba naszego "wspomagacza" na ich serwa przemycić.

Opublikowano

Multi Player Cheats forum

-MPCforum-

Wiesz jeżeli jakiś hack powstanie to sądzę że przyczynimy się do jego rozprowadzania po świecie gry xD

Opublikowano

ludzie hacki są do tej gry hack na mgłę wojny i zmiane parmetró lufy ogarnijcie się wot ekipa niepotrafi se poradzić z tym problemem

Opublikowano

Na pewno. Widziałem ostatnio hacki na latające czołgi, na samoloty w ciągu bitwy i pociski atomowe ! -.-

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

hacki są mój kolega ma gold hacka i exp hacka :P

Matka wie że ćpiesz ?

Haków nie ma i nie będzie , ale za to śa keylogery.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Sam kiedyś miałem we wczesnej wersji gry hack, modyfikację, nie wiem co to było, ale pokazywało na mini mapce rozmieszczenie wszystkich czołgów.

Opublikowano

Za to lec bany ^^

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...