Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na urodziny

Jano900

Co kupić?  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupi??

• The Orange Box
    • Half-Life 2: Deadmatch
      0
    • Inne (podaj tytu?)
    • Need for Speed: Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam chyba wchodzi CS 1.6 i half lajf :D Kupuj orendż boxa.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wiem że słaba karta ale wszystkie z podanych gier wejdą oprócz portala i team fortress (Orendz Boksa bym kupił tylko dla half lajfów)

Opublikowano

ja na każde święta (w Twoim przypadku urodziny) dostaję grę NFS (Need For Speed) a że co każdy rok wychodzi nowa wersja to trochę tego będę miał :D

/

polecam nfs lub gta. <3

Opublikowano

Need for speed powiadasz? Need for Speeda szybciej bym se pobrał bo on chyba multi nie ma prawda?(mówię o most wanted i underground 2 bo inne mi nie wejdą)

Opublikowano

Tak swoją drogą mam battlefronta 2 pirata :) ale oczywiście bez multiplayera. Z botami jest tak można przejść obok droida ten na ciebie popatrzy i idzie dalej.

Opublikowano

Jeżeli lubisz jakieś gry takie typu fantastyka jak starwars to dla cb gra , a jeżeli II wojna światowa to Men Of War II

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

jeżeli lubisz star wars to może Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy to jest stara ale i tak genialna gra

Minimalne wymagania:

komputer: 100% zgodny z DirectX 9.0a

system operacyjny: Windows 98/98SE/ME/2000/XP

procesor: Pentium III lub Athlon 450Mhz

pamięć: 128MB (zalecane 256MB RAM)

karta graficzna: PCI lub AGP z 32MB pamięci wideo w 100% komatybilna z OpenGL 1.4

karta dźwiękowa: 160bitowa w 100% zgodna z DirectX 9.0a

napęd: CD-ROM 4x

urządzenia wejściowe: Wymagana klawiatura i mysz. Gra obsługuje również joystick

łącze: Obsługa do 16 graczy w sieci lokalnej oraz przez modem 56kbps lub szybszy

DirectX: Microsoft DirectX 9.0a (załączony na płycie)

instalacja: 1,3GB wolnego miejsca na dysku plus dodatkowe miejsce na plik wymiany Windows oraz zapisy gry

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Jedi outcast pirata mam a jedi academy pirata z działającym multi :rolleyes: . Ogólnie gry z torrentów mam ale niektóre kupuję.

Opublikowano

CoD4 mam ale klatkuje jak cholera ale jestem przystosowany. Diablo 3 chyba nie wejdzie. Mass Effect 2 kupiłem sobie na urodziny ale nawet się menda uruchomić nie chce. Napisałem o tym temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...