Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Industrial buildcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakas gotowa wstawka serwera i clienta pod industrial i buildcraft'a ? bo chcial bym pograc z kolegami a srednio umiem zlozyc to zeby dzialalo na multiku. Wiec jesli ktos widzial slyszal milo by bylo jak nakieruje mnie na temat etc ( najlepiej pod wersje 1.2.5/1.2.3) Tylko prosze bez postow typu szukaj w google bo wiekszosc ludzi z google trafia wlasnie w takie miejsca.

Pozdrawiam Porywacz.

@w sumie oba mody juz mam od kolezanki ale nadal pozostaje problem serwera

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z ogarnianiem? zaraz poprosze jakies mod'a o przeniesienie.

Opublikowano

jak to nie ten dział -.- @upx2 jak nie nie umiesz czytać i nie wiesz co to mod BuildCraft i Industrial craft to lepiej nic nie pisz.

Chcesz bukkit czy normala?

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Owszem ten raport za spam

@ co do tematu XxNeroxX pisal ze zamiesci/da mi te pliki wiec pewnie udostepni je rowniez innym.

Niestety wymieniony uzytkownik nie posiada tych plikow wiec ponawiam prosbe o podeslanie ich.

Opublikowano

Nie rozumiem po co piszesz ze posiadaasz a pozniej mowisz ze nie masz. Nabijaj sobie posty w innym temacie.

Opublikowano

No milo by bylo jak by ktos to umial dobrze spakowac i sie podzielil

W sumie znalazlem rozwiazanie nie do konca takie jak chcialem ale prosze moze komus sie przyda :

swoja droga mysle ze temat zostal juz rozwiazany i mozna go zamknac.

Opublikowano

XxmeroxX kolejne zgloszenie za spam. Temat zostal rozwiazany i jak widac nie kazdy jest pazerny jak Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...