Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoit - Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym się oderwać z grania w Metin2'a, a następnie nauczyć się tego wspaniałego języka jakim jest Autoit! =)

Jednak kompletnie nic nie wiem, nie wiem nawet gdzie pobrać ten program więc piszcie w miarę przeźroczyście dla mnie :P

Ile mnie więcej zajmie mi czasu napisanie mojego pierwszego programu np.

-Pobieranie filmików z yt poprzez wklejanie do programu link

-Program do tworzenia zapytań do OX (Metin2)

-Program do autospamowania na czacie np. w Metin2.

Wiem że wszystkie te programy są, ale jak już pisałem sam chcę się nauczyć takie coś robić.

Zapraszam do pisania w tym temacie, różne posty wraz z najlepszymi tutorialami.

Napiszcie również ile już 'w tym siedzicie' i co umiecie :P

Pozdrawiam, Sprite.

Opublikowano

Z tego tutoriala nauczysz się podstaw Au3: http://www.mpcforum.pl/topic/161158-tut-full-autoit-v3-tutorial/

Jeśli chodzi o to w jakim czasie napiszesz wymienione aplikacje zależy to tylko od twoich chęci,motywacji i umiejętności szukania oraz języka.

Co do tego ile już pisze no to tak:

W Au3 pisze już okolo 3-4 miesięcy.

Tworze różne boty,programy oraz latwa gierke i inne ciekawostki o których lepiej tu nie wspominać :D

Jako że jesteś nowy powiem ci że Au3 to idealny język do pisania PROSTYCH botów lecz te bardziej złożone także wykonasz (czasami nie uzyskasz takiego efektu na jaki byś liczył).

Serdecznie witam w świecie AutoIt! :D

Opublikowano

Widziałem go, ale myślałem że macie coś lepszego ;)

Mamy, ale przyklejamy na widoku zawsze te najgorsze tematy, żeby utrudnić wszystkim naukę.

Chciałem również zauważyć że tematów pt. "Autoit Kilka Pytań" jest tutaj conajmniej trzy tuziny i wszystkie takie same...

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...