Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SPOSÓB NA KOWALA

THIBRON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś sposób na kowala tzn. jakiś hak czy coś. Słyszałem że w jakimś haku jest pokazane na ile procent kowal może ulepszyć broń... Napiszcie co wiecie....

Opublikowano

Zgadzam sie z kakashinem na kamer modzie (ktory jest tez na PL) jest pokazywany % na ile dany przedmiot ma szanse na prawidlowe ulepszenie a co do sposobu na kowala nie ma po prostu raz pali a raz nie :)

Opublikowano

Sposobu nie ma ale wiem że GM może zmienić pasmo ulepszeń. Kiedyś to widziałem na evencie. Poprostu daje o ileś wiecej szans na ulepszenie :)

Opublikowano

Jest sposob na kowala. Widac ze sie nie znacie. W Google wystarczy poczytac. U starszej pani od 25 lvl mozesz poprosic o wrozbe na dzien. Jezeli bedziesz mial troche szczecia to ulepszaj od +0 do +3 potem tak dalej i tak dalej. Od +6 do +9 zeby miec duza szanse na powodzenie to musisz miec wrozbe jestes najszczesliwszym czlowiekiem w metinie. Masz 100% na ulepszenie itemu.

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...