Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warny ...

rademenes95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all , wchodze se dzis na konto i patrze mam 20% ,no dobra pisze do Mountha, dlaczego ? No to mi sytuacje opisal i dobra, jakis koles napisal w temacie zeby go ktos zamknol a ja napisałem tj.zapytałem się o jakis tam link zeby nowego tematu nie robic no i mounth mi warna dal , no moze zasłużyłem ale i tak sie z nim w 50% nie zgodze. No ale teraz wchodze na konto i patrze 40% , no i sie zdeka zdenerwowalem patrze za co a tam tylko :

KokeR Ostrzeżony Dzisiaj, 06:37 PM

Dodano do poziomu ostrzeżenia : spam.

No i tu pytanie do KokeR'a , za co ?

Napisałem to tutaj bo siedzie tylko w tym dziale i Wy wiecie czy ja spamuje czy nie .I tu prosba do was zebyście sie wypowiedzieli czy ja spamuje czy nie .I moja prosba do modków o zdjęcie conajmniej 20% .

P.S jak chcecie mi dac kolejne 20% to o sparma poprosze .

Opublikowano

Właśnie miałem 60% a koker dał mi 20% i powód : Takie sprawy na PW o co chodzi!??!?!

@edit i dostałem warna jakieś 3 miechy temu, a podobno po 1 miesiącu sie zdejmuje 20% i wcale mi go nie zdjęli.. a teraz mam permbana..

Opublikowano

jak nie umiecie sie zachowac, nie znacie netykiety i slowa "regulamin" to sie nie dziwie ;] ja osobiscie mam 0% powod: nie spamuje i znam regulamin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...