Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma kurwa być?

MarioBase

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie

dostałem 5% za napisanie takiego posta

http://www.mpcforum.pl/topic/642786-zolmiwos/

Moderator nie życzy sobie aby mówić do niego "wypierdalaj" a jak Hrabia13 powiedział do mnie "zamknij jape" to nic nie dostał, gdzie tu kurwa jest sprawiedliwość? ja jestem poważną osobą i nie życzę sobie aby jakiś za przeproszeniem szczyl mnie obrażał i mam wyjebane na to że miał rangę MML dla mnie to i tak zwykły człowiek. Tak to kurwa jest na tym forum że jak ktoś z kolorkiem przy randze obrazi zwykłego usera to nic za to nie dostaje a jak zwykły szarak obrazi kogoś z kolorkiem to wpierdolą Ci bana i tyle.

btw. pisałem do RMF w sprawie tego warna, do jakiegoś innego globala w sprawie innego warna, nic nie odpisali więc piszę tutaj. Pzdr

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Za pisanie w zbanowanych zawsze było 5%, chyba że to dotyczyło Ciebie. Zaraz pewnie dostaniesz kolejne za nazwę tematu, nie widzę powodu do zażaleń. Btw. od tego jest pw. (ale rym <3 lepiej niż holly)

@Down. Czytam, ale gm/admin to nie maszynka na baterie, prędzej czy później odpiszą tak?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Za pisanie w zbanowanych zawsze było 5%, chyba że to dotyczyło Ciebie. Zaraz pewnie dostaniesz kolejne za nazwę tematu, nie widzę powodu do zażaleń. Btw. od tego jest pw. (ale rym <3 lepiej niż holly)

Weź z tego tematu wyjdź jak w całości go nie czytasz. Pisałem na pw i nikt nie odpisuje

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ogarnij wulgarność w stosunku do administracji :D

Zacytuję mistrza

I tak nie wygracie.

Nic z tym nie zrobisz tutaj się liczy ranga nie człowiek

Opublikowano

Pisałeś to na własną odpowiedzialność tak samo ja;d

ja sie godziłem z 5% jednak musiałem coś napisac;p

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Odpisałem Ci na pw. Nikt z Globali nie jest robotem, aby odpisywać Ci w ciągu 6 minut, bo tyle minęło od napisania do mnie wiadomości, a założenia przez Ciebie tematu.

Zresztą widzę nie umiesz się opamiętać, odpoczniesz 24 h od forum.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...