Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie słuchawki ?

Replite.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Otóż chcę sobie kupić sluchawki, ale nie wiem, które.

Na allegro są takie (wklejcie po allegro.pl)

/sluchawki-bezprzewodowe-mikrofon-tracer-sin-krk-i2365176266.html

i

/sony-mdr-rf810rk-sluchawki-bezprzewodowe-gw2l-fvat-i2372416041.html

Czy Tracer to dobra firma, czy warto kupować ?

Ładniejsze są te Tracery, ale nie znam jakoś tej firmy.

Czy może jakieś inne, bezprzewodowe polecacie ?

Max. 150zł, nie więcej.

Pozdrawiam.

47891549798976096966.png

Opublikowano

Plantronics GAMECOM 367

Mam je od października ubiegłego roku i wciąż są w idealnym stanie (oczywiście nie rzucam nimi po ścianach :rolleyes:). Nie jestem audiofilem, ale dźwięk z słuchawek jest po prostu wyśmienity! Mikrofon również jest wspaniały. Mają ładny design i są bardzo wytrzymałe. Za tą cenę niczego lepszego nie znajdziesz, uwierz mi ;)

Bass też jest bardzo dobry (dubstep na tych słuchawkach to miód ^_^)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Nie wiem mam MDRy ale ten bass nie jest taki jak na senkach czy chociażby kossach ...

Też miałem ten problem, bo słucham praktycznie wszystkiego i potrzebowałem sluchawek które są bardzo tolerancyjne...

Wiesz co może zawitam do znajomego w tygodniu i poszukam u niego tego modelu, przesłucham i wydam opinie zbliżoną do obiektywnej.

f.png

Opublikowano

No, to ja czekam na dalsze odpowiedzi i na Ciebie, Fifolski.

W ciągu tygodnia chciałbym sobie kupić te słuchawki, bo zastępczych żadnych nie mam, a na tych się nie da muzy słuchać. ;/

47891549798976096966.png

Opublikowano

Tracer raczej nie do gier, to bardziej takie typowe słabej jakości słuchawki do biura.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dzwoniłem do Krystiana i powiedział że są ok !

Pamiętam że chyba ten model miał kolega z UK, fakt że był sporym "funboyem" Sonego ale raczej nie inwestował w tani sprzęt.

Też mam zaufanie do tej firmy a znajomy zna się na rzeczy. Jestem w stanie za niego poręczyć a co za tym idzie za MDRy też :)

@down

Zalezy czego oczekujesz od sprzętu i ile masz pieniędzy :P Bezprzewodówki są fajne, odpalasz sobie radio i idziesz kosić trawnik, możesz zabrać je do WC, możesz z nimi spać, jeść obiad, prać, gotować i sprzątać. Jeżeli lubisz możesz je zabrać na spacer dookoła domu, możesz im kupować kwiaty ... ?

f.png

Opublikowano

jeżeli chcesz uniwersalne słuchawki do grania,filmów,muzyki to polecam creative fatal1ty mają świetny bass dobrą ergonomię i w cs'ie nie padniesz działają jak hack norm :D ale minusem dla ciebie będzie przewód... ale jest długi z 2,5 metra i wypinany mikrofon(muzyka/filmy) i są ładne ;p ja dałem 120 za nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...