Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][24/7][WL][No-Premium] Zamki i Państwa [100%RP]

Nelt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera: Zamki i Państwa

• Adres serwera: 87.98.185.3
  • Wersja serwera: 1.2.5
  • Max. ilość graczy: 32
  • Administratorzy: NeltPL,Tracer145, Ganiroo
  • Modyfikacje: World Guard,Rakamak,properTime i tyle powinno interesować graczy (reszta dla adminów)
  • Opis serwera: Rzeczą która wyróżnia serwer na tle innych jest 100% RP znaczący mniej więcej tyle ze wchodząc na serwer jesteśmy zmuszeni odgrywać (również na chacie) swoją postać. Jak to wygląda?

A:<kapłan podszedł nowo przybyłego To ciebie wysłali do mnie z tymi ziołami?Spóźniają się już dobre dwa dni! <na jego twarzy widać było zirytowanie>

B: <podniósł dłonie w uspokajającym geście> Nie panie to nie ja!Przynoszę jednak list napisany jak się zdaje przez twego przyjaciela.

A: Pokaż mi to. <zerwał pieczęć i został pochłonięty przez czytanie listu> Dzięki, możesz odejść. <rzekł nie odrywając wzroku od pisma>

Aby dostać się na whitelistę należy napisać na moje gg: 9844851 Pozostaje mi tylko życzyć wam miłej zabawy . xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...