Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 nie chcę się uruchomić.

XCoP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak. Ściągnełem BF3 Oryginalnego przez origin i zainstalowałem potem jak chcę uruchomić grę pisze że trwa uruchamianie i nic nie wyskakuje po 2-4 minutach czekania nic kompletnie nic. Nie wiem co zrobić bo gra nie chce się uruchomić pomocy.

Opublikowano

Teraz jak włączam to wywala mnie na battleloga i jak się loguje pisze bym kupił bf3? Przeciez mam kupionego na origin nie kumam tego.

@EDIT

Jest problem. Mianowicie przeczytałem że jak sie nie poda że ma się 18 lat to sie nie zagra. Ja podałem że mam jakoś chyba z 14 15 czy możliwe jest jakoś bym mógł se zagrać?

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem przed upływem 24h., używaj opcji 'edytuj' :)

Pisz do supportu. Napisz, że nie chcący podałeś zły wiek :)

jak się skontaktować?

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Opublikowano

Napisałem do supporta i dostałem nowy klucz wpisałem itd. Wszystko git tylko że nie moge odpalić bfa bo jakoś dziwne że nie moge uruchomić bfa poprostu nic. Włączam go i jakoś nic nie widze go ani na pasku ani na ekranie. Tylko w menadzerze jest bf3.exe i nie wiem jak go właczyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...