Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ręczne tworzenie zbroi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że jest możliwe tworzenie nowych broni. Ale nie wiem czy zbroi. Np. na GladoRMT2 jest sporo nowych zbroi,

których w ogóle nie widziałem na innych serwerach, ani do ściągnięcia na forum MPC lub x itp.

Zbroje są np. na sure z skrzydłami na plecach i wygląda to super profesjonalnie oraz na ninje taka "spora" zbroja i na

szamana, widać w tej zbroi jego klatę i kaloryfer. biggrin.png I to nie wszystko.

Skoro takie coś tam jest, to znaczy że ja lub ktoś inny mógłby zrobić jakąś nową, własną zbroję?

Mi się wydaję, że ci co robią te nowe rzeczy po prostu wolą je zostawić dla siebie/ dla swojego serwera

niż udostępniać je dla innych.

Gość daronian
Opublikowano

Wszystko da się zrobić, jeżeli się umie. W tym przypadku musisz mieć specjalne programy do tworzenia 3D i jakiś ogar.

Zbroje na XenoxMT2 / Glador, etc są wzięte z innych gier lub innych, zagranicznych for.

Opublikowano

Tak. Na XenoXMT2 dużo jest zabrawionych hwangów na inne kolory, i całkiem całkiem to wygląda. Raz na jakiś czas przybywają nowe zbroje, bo ktoś zdolny się znajdzie i je zrobi. Najlepiej mieć swój własny serwer i kilku grafików, którzy robiliby to na rzecz serwera, za np. bycie w TEAMCIE bez opłacania serwer, za rangę itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...