Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacją Battlefield 3

Bezi5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem rozwiązany format pomógł :) tylko ze muszę mieć coś z płytką bo się niby zainstalowało z płyty ale dopiero jak kliknąłem zainstaluj w Origin to pomogło ale jednak jest :)

Opublikowano

'no ale też dupa'- czyli co ? Nic się nie dzieje? Jakiś error?

Origin- BF3- PPM- Napraw.

ew. usuwasz wszystko co związane z BFem z komputera i instalujesz od nowa czekając na wszystko cierpliwie.

Opublikowano

Tak zapytam kiedy kupiłeś bf'a3 bo za 79zł to ja też chętnie kupie

/Takie sprawy załatwiaj na pw., nie twórz offtopic'u :)

x.

Opublikowano

Tą opcję z naprawianiem próbowałem i też nie pomogło przeinstalowywałem Origin all z BF3 i nic ;/

Wiesz ja to konto założyłem bardzo niedawno i nie wiem o co z tym chodzi :)

Opublikowano

'no ale też dupa'- czyli co ? Nic się nie dzieje? Jakiś error?

Origin- BF3- PPM- Napraw.

ew. usuwasz wszystko co związane z BFem z komputera i instalujesz od nowa czekając na wszystko cierpliwie.

Właśnie najgorsze że nie ma erroru tylko jak dobiega koniec tej ,,nprawy" to pisze finalizowanie i tak może być przez cały dzień :D

Jakiś błąd się pokazuje? Cokolwiek? Podaj najlepiej screenshota.

Nie ma błędu :)

Tak zapytam kiedy kupiłeś bf'a3 bo za 79zł to ja też chętnie kupie

/Takie sprawy załatwiaj na pw., nie twórz offtopic'u :)

x.

Wiesz ja na tym forum nowy jestem :)
Opublikowano

Mam ten sam problem. Staje na 99 albo 100. Pisze "finalizowanie". Czekałem kilka godzin, ale nic ciągle to samo. Nie ma żadnych błędów. Mam Windows 7 professional 32 bity, dobry procesor i karte graficzną z wyższej półki wymienianą nie całe pół roku temu.

Opublikowano

Mam ten sam problem. Staje na 99 albo 100. Pisze "finalizowanie". Czekałem kilka godzin, ale nic ciągle to samo. Nie ma żadnych błędów. Mam Windows 7 professional 32 bity, dobry procesor i karte graficzną z wyższej półki wymienianą nie całe pół roku temu.

A no widzisz wiesz ja słyszałem że format komputera może pomóc spróbuj i normalnie BF zainstaluj spróbuj znaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...