Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dobrze zacząć grę na PL i zarobić na małym LvL

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK Dobrze zacząć grę na PL

Jak zminimalizować wydawanie na ItemShop w początkowej fazie gry i jak sie dorobić eq na start czytaj i oglądaj

:)

Posiadam troszkę czasu, bo czekam za technikiem to dodam krótki ale wydaje mi się ze bardzo przydatny poradnik dotyczący początku gry na zarówno nowym i starym serwerze czyli start od s1-s26(s27). (bez modów i innych g...)

Jak zaczynamy grę (video) oglądajcie film do końca bo nie ma co się rozpisywać :)

Jak zarobić na małym lvl (video) 20lvl wierzchowiec i grasujemy po m1

Jak zarobić na medium i high lvl(video + opis)

co potrzeba do ostatniego sposobu:

katakumby potrzebne eq:

- eq z bonami na DT (20 na nieumarłe)

- eq z pż

- najlepiej coś na blok fenki +7 do +9

- hełm z blokiem

- mile widziane eq do pż (ale nie koniecznie)

- otrucie ułatwia sprawe

- z IS 2x drop Yang , i koniecznie 3ręka

jak pomogłem oceń film pozytywnie i zasubskrybuj kanał

Przed wejściem do katakumb zorganizuj wyprawę na ripera. Ubicie ripera w dt to klucz do katakumb (wszystkie obecne postacie podczas ubijania ripera w dt mogą również wejsc do katakumb), dropimy tylko na 1 ''piętrze'' bo na nim nie leci czas

To jest sposób na wystartowanie na nowym/starym serwie bez czitów modów i innych gó*en które np. mi strasznie utrudniają grę.

Sposób jak każdy widział na filmach najbardziej opłaca się na nowych serwerach i wymaga troche czasu ale jak ktoś chce mieć sm, yang, free pd na 7 dni to mu sie przyda.

Aktualizacja 20.06.2012

jak pomogłem daj +

jak moge prosić o podpięcie aby jak najwięcej osób skorzystało

:)

Opublikowano

Isamu to ty? TuT się przyda bo chciałem zagrać, lecz trudno jest z bojowcem :(

p.s. 333 POST xD

Im only half evil.

Opublikowano

Według mnie ten temat bardziej nadaje się do działu "Metin2 Media", lecz nie mnie tu oceniać.

Wygląda to nieźle, jednak wszyscy znają te sposoby przez co poradnik robi się po trochu bezużyteczny.

Jednak OK, może napisz coś pod filmikiem dla tych, którzy np. nie mają słuchawek, albo nie mogą odtwarzać filmików.

Nadaj temu tematowi trochę życia, nie wiem, aby go nie zamknęli.

Opublikowano

no muszę przyznać że ładnie to wymyśliłeś.

Sam kupiłem 1 przepustkę żeby dostać pd na 7dni, ale nie pomyślałem o zbieraniu kasy w v2 + wejść w plik polecającego dzięki czemu dostajesz buty i inne itemki z IS :P

Lajk

Opublikowano

Fajnie wymyślone i nieeeeźle wyplanowane. Like dla cb, i małe pytanko. Isamu to ty !?

Opublikowano

Fajnie wymyślone i nieeeeźle wyplanowane. Like dla cb, i małe pytanko. Isamu to ty !?

Tak to ja :) tak dla info serwer nasz pompamt2 łączy się z ravia.eu :) czyli w końcu będzie stabilny serwer :P

WTF? SKĄD CI WEZME NA TAKIM LVL WIERZCHOWCA ;//?

ze złomu z v2 w 3 dni max zarobisz :)

Opublikowano

Żeby wbić szybko lv itp niestety i tak w ISa musisz załadować. :)

PS: Turisas złodzieje. ?? Przecież pomagali Ci z serwerem PompaMT2. :)

@Edit Ładne filmiki. +

Opublikowano

Próbowałem przez SponsorPay, ale jakoś mi nie chcą dochodzić SM ;< Kiedyś działało, a teraz jakoś nie chce.. Poczekamy zobaczymy ;) btw. info dla innych : Darmowe oferty są prawdopodobnie tylko do godziny 19:00 :) Wysłałem kilka ofert od 18:20 i nadal czekam na SM, a niektóre miały przyjść w ok. 1 minute. Niestety nie chcą, a wszystko wypełniłem. Mimo wszystko to masz like ;)

Opublikowano

mógłbyś te video dać w takim przenośniku że klikasz i odrazu na link przechodzisz bez spoilera

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Dobry poradnik, można by go jakoś upiększyć i przykleić.Z mojej strony bardzo mi pomógł więc polecam.SponsorPay działa !

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Dobry poradnik, można by go jakoś upiększyć i przykleić.Z mojej strony bardzo mi pomógł więc polecam.SponsorPay działa !

Jak zrobiłeś, że Ci działa ? Mi pisze ciągle "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju."

Opublikowano

Jak zrobiłeś, że Ci działa ? Mi pisze ciągle "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju."

zmień sobie IP

Żeby wbić szybko lv itp niestety i tak w ISa musisz załadować. :)

PS: Turisas złodzieje. ?? Przecież pomagali Ci z serwerem PompaMT2. :)

@Edit Ładne filmiki. +

\

tak mi pomogli ze na koncu sie włamali do bazy danych i reklamowali swój serwer ...

Opublikowano

Przyda mi się, akurat zaczynam grę na Solarze. Jak ktoś na razie nie ma ochoty grać bo są wakacje a ma troche kasy to może kupić kamoki sporo bo tanio dosć a po wakacjach zarobi troche ;d

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...